Quote (bbaallaaggee @ Mar 12 2011 12:59am)
nem magamra értettem, ne butulj kérlek.
Értelek.
Azért is a kurva anyám, hogy azon az állásponton vagyok, hogy ha már millió feletti fizetést kap valaki, akkor értsen a munkájához és végezze tisztességesen. De tudom, ez nem így megy, ez nem olyan mint a főzés. És ezt csak felületesen látom. De rohadjanak már meg, hogy 20 éve(++) nem bírja senki normálisan végezni a munkáját. És ha meg nem végzi akkor.. na mind1.
Nem írok tl;dr-t, mert arra is megint egy kétsoros válasz jönne magyarázat nélkül, aminek a lényege, hogy fasz vagyok. Az. Oké, hagyjuk is.
e:
És ha meg valaki nem ért valamihez, akkor ne csinálja.
Engem hobbiszinten érdekel a honlapkészítés, de nem kezdek el vállalatokat felkeresni, hogy készítek nekik egyet, mert nem értek hozzá eléggé. Pedig biztos jó pénz és össze lehetne gányolni valamit.
De ezek meg -ráadásul sokkal felelősségteljesebb pozíciókban olyan dolgokban -próbálnak meg okoskodni- amiről fogalmuk sincs.
Inb4 én se okoskodjak, mert nekem sincs róla fogalmam. True, de én nem abban okoskodom, hogy mit kell csinálni, mert nem az én tisztem és nem én végeztem x iskolát, hogy ott lehessek. Csupán abban okoskodom, hogy rohadtul nem végzik jól a munkájukat.
This post was edited by Christine21 on Mar 11 2011 07:09pm