Quote (*)
Újabb 800 millió Orbán Viktor
és Schmitt Pál védelmére
A terrorfenyegetettségre hivatkozva közbeszerzés nem lesz, nem mondják meg, hogy mire költik.
gondolom lecserélik a Magyar Helyesírás lexikonokat, illetve a 3D TV szett is túl veszélyes
Amúgy ez kb. olyan lehet nekik, mint amikor wow-oztam vizsgaidőszakban és az egyik vizsgára mindösszesen 1 napot készültem, mert mindig úgy voltam vele, hogy "még egy kicsit játszom, még ezt megszerzem, még azt, aztán majd elkezdek dolgozni.. idő mint a tenger."
Ők meg úgy vannak vele, hogy hát több ezer milliárd az államadósság, most az az egyetlen egy milliárdocska -se- ide vagy oda.. Még ezt a keveset megszerezzük, elosztjuk aztán utána elkezdünk dolgozni. De már tényleg. Most komolyan.
A vicc az egészben meg az, hogy én tudtam mit -kellett volna- csinálnom, de ők szerintem még azt sem tudják;
Quote (*)
Ha csak végignézel a minisztereken, vagy államtitkárokon az elmúlt években: volt honvédelmi miniszter aki büszkén mondta, hogy semmi köze a katonasághoz, még a sorkatonaságot is megúszta anno. Volt külügyminiszter aki pszichiáter, de "szeret utazni". Most van engergetikai államtitkár, aki teológus szociális munkás, van aki 17 évesen elnökségi tag a budapesti közlekedés irányításában, de saját szememmel látok olyat, hogy kinevezést követő évben tart előadást a faszi és az általa kivetített slideok kapcsán ilyeneket mond, hogy "ah, nem tudom ez minek a rövidítése, de bocsássák meg nekem. Nem értek a területhez, de azért nagyon érdekel (ennyi pénzért)" És még sorolhatnám.
De természetesen én vagyok a nyomorult, ostoba, buta idióta -meg tudom is én milyen jelzőket aggattatok már rám-, hogy ezeket a dolgokat így látom.
*A quote-okból azért töröltem ki a neveket, hogy nehogy azt higgyétek, hogy nektek szól és válaszoljatok rá valami roppant okosat, amihez természetesen nekem nem elég a nyomorult agyam kapacitása, hogy felfogja.
tl;dr - vergődöm.