d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Sorozatok > Discuss
Prev12702712722732741141Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 33,265.80
Nov 13 2012 09:20pm
Quote (Senee @ 14 Nov 2012 04:39)
..Keresni fogja mindenfelé..

amúgy meg elfogok menni, ne félj. én, az emberiség legutolsó szemétládája, akinél szarabbat még nem látott az univerzum.
csak még kellenek a folyamatos kínzások, úgyhogy keep it going
még nem értem el az utolsó sorhoz, hogy "...elpusztítja magát."

bár ezt is többféleképpen lehet végülis értelmezni.
egy idő után az ember olyan lesz amilyennek mondják. már csak azért is, hogy "ez vagyok?! ennek mondtok?! akkor tessék, itt van!!"
mint amikor a gyereknek állandóan azt mondják otthon, hogy "balfasz", "fatökű", "szerencsétlen hülye" ... akaratán kívül, tudat alatt elihszi ezeket magáról, főleg, ha olyan forrásból kapja ezeket mint a szülők (mondjuk most itt jól elvonatkoztattam az itteni példától, de a lényege ennek is ez) és a végén tényleg olyan lesz amilyennek mondják

En nem mondok ilyesmiket rad, egyszeruen megallapitottam, hogy nem sikerult beilleszkedned a tarsasagba ezert nem ertem miert maradnal.
Member
Gold: 343.00
Nov 13 2012 09:32pm
Quote (josheide @ Nov 14 2012 03:20am)
En nem mondok ilyesmiket rad, egyszeruen megallapitottam, hogy nem sikerult beilleszkedned a tarsasagba ezert nem ertem miert maradnal.

sehova sem sikerül, szóval tök mindegy hol vagyok
és ok.. ebből következően elismerem, hogy velem van a baj
de azt akkor sem gondolnám, hogy az érveim, magyarázataim, indokaim mindig és minden esetben teljesen elrugaszkodottak a valóságtól, logikátlanok és úgy abszolút semmi értelmük

viszont már itt a hosszú évek alatt eljutottunk mindnyájan oda szerintem, hogy teljesen leszarjuk mit gondol a másik, tehát akár át is ugorhatod minden ilyen elmélkedésemet mint amiből ez a beszélgetés kialakult.. mint ahogy általában ezt tenni szokás.

hisz végül is a postjaimra érkező válaszok (ha nem már maguk is azok) mind oda vezetnek, hogy minek vagyok itt én nyomorék satöbbi, satöbbi, mert hogy ez az egész oldal színvonalát csökkenti, hiszen ezzel van tele az egész.. inkább maradjatok annál a szokásnál, hogy nem asszisztáltok hozzá és majd a végén úgyis megunom, ha nem foglalkozik velem senki.
mert így meg, hogy válaszolgattok, legyen az negativ vagy urambocsá semleges/pozitív töltetű csak ahhoz statisztáltok, hogy a senee konverzációk szaporodjanak és több legyen belőlük.. ennek következtében meg aztán teljesen felesleges amiatt utálni, hogy minek írogatok és hogy zavar, ezért utáltok.. mivel ti is hozzájárultok ehhez az egészhez függetlenül attól, mint mondtam, hogy pozitiv vagy negativ értelemben teszitek ezt.

össze kell fogni, mint amit mondtál, hogy sene ellenes liga és akkor megbeszélve, mindenki postblockol engem és soha senki nem reagál a szánalmas lényemre. ha olyan jó társaság vagytok ez szerintem bőven megoldható
vagy a válaszolgatásból csak ezek a szánalmas senkit nem érdeklő szar posztok születnek majd úgyis csak, mint ez is
Member
Gold: 33,265.80
Nov 13 2012 09:38pm
Quote (Senee @ 14 Nov 2012 05:32)
sehova sem sikerül, szóval tök mindegy hol vagyok
és ok.. ebből következően elismerem, hogy velem van a baj
de azt akkor sem gondolnám, hogy az érveim, magyarázataim, indokaim mindig és minden esetben teljesen elrugaszkodottak a valóságtól, logikátlanok és úgy abszolút semmi értelmük

viszont már itt a hosszú évek alatt eljutottunk mindnyájan oda szerintem, hogy teljesen leszarjuk mit gondol a másik, tehát akár át is ugorhatod minden ilyen elmélkedésemet mint amiből ez a beszélgetés kialakult.. mint ahogy általában ezt tenni szokás.

hisz végül is a postjaimra érkező válaszok (ha nem már maguk is azok) mind oda vezetnek, hogy minek vagyok itt én nyomorék satöbbi, satöbbi, mert hogy ez az egész oldal színvonalát csökkenti, hiszen ezzel van tele az egész.. inkább maradjatok annál a szokásnál, hogy nem asszisztáltok hozzá és majd a végén úgyis megunom, ha nem foglalkozik velem senki.
mert így meg, hogy válaszolgattok, legyen az negativ vagy urambocsá semleges/pozitív töltetű csak ahhoz statisztáltok, hogy a senee konverzációk szaporodjanak és több legyen belőlük.. ennek következtében meg aztán teljesen felesleges amiatt utálni, hogy minek írogatok és hogy zavar, ezért utáltok.. mivel ti is hozzájárultok ehhez az egészhez függetlenül attól, mint mondtam, hogy pozitiv vagy negativ értelemben teszitek ezt.

össze kell fogni, mint amit mondtál, hogy sene ellenes liga és akkor megbeszélve, mindenki postblockol engem és soha senki nem reagál a szánalmas lényemre. ha olyan jó társaság vagytok ez szerintem bőven megoldható
vagy a válaszolgatásból csak ezek a szánalmas senkit nem érdeklő szar posztok születnek majd úgyis csak, mint ez is

En megprobalom elolvasni a postjaid es egyre jobban hiszem hogy nem trollkodsz hanem tenyleg valsagban vagy.
Member
Gold: 411.00
Nov 14 2012 12:48am
ne etessetek a manot
Member
Gold: 145.00
Nov 14 2012 04:17am
Quote (SummertimeClothes @ 14 Nov 2012 08:48)
ne etessetek a manot

nem tudom hogy nem jöttél rá az elmúlt évben, de ez a gyerek tényleg egy lelki nyomorult, nem egy troll
Member
Gold: 145.00
Nov 14 2012 05:18pm
most kezdtem el nézni a Dextert

egész jó
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Nov 14 2012 08:10pm
Hatfields and McCoys
Kevin Costner
3 részes miniseries, mint amiket HBO szokott tolni

igen dúúrva
Member
Gold: 343.00
Nov 15 2012 04:30am
amúgy itt a s2 utolsó epizódjaiban mikor a börtönkörletvezető tiszt (vagy kicsoda) beviszi a terembe a gyereket, hogy aztán a többiek agyonverjék..... gecire nem értem, hogy nem rugják ki
az igazgato ilyen nagy erkölccsösz és azt kérdezi tőle hogy történhetett ez meg ki engedte be öket

omg bassza meg nincs ott beosztás? kik voltak ott azon a napon.. azokat elővenni.. meg nyilván a körletvezető felel alapjáraton a szarér ami történik.. akkor mi a geci a kérdés
nem túl realisztikus

meg amikor levideozták ahogy a niggert cukkolják az meg kitöri a másik nyakát... mi a geci? a videokamera meg csak ott termett? sehol senki nem említi, hogy előre megrendezett buziskodás volt? senki nem veszi elő az őröket akik akkor szolgáltak? alapvetően akkor ki kamerázott omg, mit gondolnak? a rabok? X:DX:D

vannak azért benne ilyen szar unrealisztikus dolgok
de végülis nem rossz sorozat ez az OZ
Member
Gold: 411.00
Nov 15 2012 08:41am
woah, atugrottam veletlen egy reszt sopranosbol, aztan nem nem vettem eszre sokaig mig neztem a kovetkezot
pedig micsoda resz!
Member
Gold: 1,694.20
Nov 15 2012 08:44am
Quote (SummertimeClothes @ 15 Nov 2012 15:41)
woah, atugrottam veletlen egy reszt sopranosbol, aztan nem nem vettem eszre sokaig mig neztem a kovetkezot
pedig micsoda resz!

én egyszer egy egész évadot ugrottam át valamiből, csak 10 perc után: Wat ezek miért komák megint
Go Back To Magyar Topic List
Prev12702712722732741141Next
Add Reply New Topic New Poll