Quote (josheide @ Nov 14 2012 03:20am)
En nem mondok ilyesmiket rad, egyszeruen megallapitottam, hogy nem sikerult beilleszkedned a tarsasagba ezert nem ertem miert maradnal.
sehova sem sikerül, szóval tök mindegy hol vagyok
és ok.. ebből következően elismerem, hogy velem van a baj
de azt akkor sem gondolnám, hogy az érveim, magyarázataim, indokaim mindig és minden esetben teljesen elrugaszkodottak a valóságtól, logikátlanok és úgy abszolút semmi értelmük
viszont már itt a hosszú évek alatt eljutottunk mindnyájan oda szerintem, hogy teljesen leszarjuk mit gondol a másik, tehát akár át is ugorhatod minden ilyen elmélkedésemet mint amiből ez a beszélgetés kialakult.. mint ahogy általában ezt tenni szokás.
hisz végül is a postjaimra érkező válaszok (ha nem már maguk is azok) mind oda vezetnek, hogy minek vagyok itt én nyomorék satöbbi, satöbbi, mert hogy ez az egész oldal színvonalát csökkenti, hiszen ezzel van tele az egész.. inkább maradjatok annál a szokásnál, hogy nem asszisztáltok hozzá és majd a végén úgyis megunom, ha nem foglalkozik velem senki.
mert így meg, hogy válaszolgattok, legyen az negativ vagy urambocsá semleges/pozitív töltetű csak ahhoz statisztáltok, hogy a senee konverzációk szaporodjanak és több legyen belőlük.. ennek következtében meg aztán teljesen felesleges amiatt utálni, hogy minek írogatok és hogy zavar, ezért utáltok.. mivel ti is hozzájárultok ehhez az egészhez függetlenül attól, mint mondtam, hogy pozitiv vagy negativ értelemben teszitek ezt.
össze kell fogni, mint amit mondtál, hogy sene ellenes liga és akkor megbeszélve, mindenki postblockol engem és soha senki nem reagál a szánalmas lényemre. ha olyan jó társaság vagytok ez szerintem bőven megoldható
vagy a válaszolgatásból csak ezek a szánalmas senkit nem érdeklő szar posztok születnek majd úgyis csak, mint ez is