Quote (Flutter @ May 16 2010 05:24am)
bár ez nem dota, azért belepofázok kicsit
hát...
azt igazából érezni kell hogy mikor jön a gang
de még egy fél év és belejössz

a teamfightoknál meg ha tank kari vagy akkor menj előre mint az őrült (csak szólj hogy GÓ GECI GÓ)
ha carry akkor próbálj meg egy rangesre ráugrani az elején, és csak utána a közepébe
ha pedig int akkor told el a spelleket, és auto attack a carryt amíg lejár a cd
persze ezt nem kell készpénznek venni
egy lifesteales, avataros mortival már lehet tankolni az elején
és egy necrot tank ként kell használni már mid gametöl
de ezeket szerintem tudod
még talán annyi hogy mindig vegyél bracereket (néha wb/null) és tpt
inb4 takarodj a topicbol feeder
meg pl azt is jo lenne tudnod, h pl a casterek milyen messziröl tudnak castolni
mert a zeusnak hiába van 350es range, a spelljei 800+ fölött vannak, tehát simán tudsz hátul állni, vagy a fák közül castolni
+ olyanokon h ward meg csirke ne baszd fel magad, pub gémben senki sem törödik ilyenekkel
ha nagyon nem érzed még, h mikor jön a gank, akkor mindenképp vegyél wardokat és legalább azt a lanet wardozd be, ahol te vagy
csirkét azt meg eldöntöd, h veszel-e
én általában ugy csinálom, h ha enyém a 1st blood és senki nem vett csirkét, akkor veszek én
elején mindig legyen nálad tango, azzal ki tudod enni a fát ha menekülsz, és a fog miatt ha jol forgolodsz akkor nem fognak megölni
probálj mindig a lenti lanere menni (ha nem mid hero vagy)
ott kevesebbszer fogsz meghalni, könnyebb észrevenni a ganket, és jol el lehet bujni
magic sticket is érdemes imo venni az elején, mert az is életet ment, és az a 200 gold nem sok érte szerintem
ha pedig carry vagy, akkor menj az elején arra, h minél többet ölj (a legtöbb carry már az elején is rohadt erös) + velük vegyél ironshieldet
inb4 Rici ventrin vagy itt elkezd ugatni.
tldr
This post was edited by sylKE on May 16 2010 07:42am