d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Viccek Topic > Postolj Fárasztó Vicceket
Prev1270271272273274397Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 3,065.00
Dec 28 2010 07:27am
Miért jobb a férfi szakács, mint a nő?
??
Mert a férfi 2 tojásból olyan habot ver ami 9 hónap múlva megszólal.
Member
Gold: 794.44
Dec 28 2010 08:55am
Quote (bbaallaaggee @ 26 Dec 2010 13:41)
Pistike megy hazafelé, rugdossa a port és a kavicsot, és egyszercsak talál két cirkuszjegyet.
Nagy örömmel meg haza:
- Apa, apa, találtam két cirkuszjegyet, gyere velem cirkuszba!
- Nem lehet kisfiam, anyukád rosszul van, vele kell maradnom. Vidd el magaddal Ede bácsit, az óriás poénok és trükkös visszavágások nagymesterét.
Pistike elindul Ede bácsihoz, az óriás poénok és trükkös visszavágások nagymesteréhez.
De Ede bácsi, az óriás poénok és trükkös visszavágások nagymestere nincs otthon.
Pistike elmegy egyedül a cirkuszba. Lemegy minden szám, jön a fő attrakció, a bohóc.
A bohóc kihívja Pistikét:
- Pistike, te vagy a szamár eleje?
- Nem!
- Pistike, te vagy a szamár hátulja?
- Nem!
- Akkor te vagy a szamár!
Mindenki röhög Pistikén, ő pedig sírva rohan haza.

És ahogy rugdossa a port és a kavicsot, egyszercsak talál két cikruszjegyet.
Rohan haza:
- Nem lehet kisfiam, anyukád korházban van, vele kell maradnom. Vidd el magaddal Ede bácsit, az óriás poénok és trükkös visszavágások nagymesterét.
Pistike elinul Ede bácsihoz, az óriás poénok és trükkös visszavágások nagymesteréhez.
De Ede bácsi, az óriás poénok és trükkös visszavágások nagymestere nincs otthon.
Pistike elmegy egyedül a cirkuszba. Lemegy minden szám, jön a fő attrakció, a bohóc.
- Nem!
- Nem!

Rohan haza:
- Nem lehet kisfiam, anyukád meghalt, gyászolom. Vidd el magaddal Ede bácsit, az óriás poénok és trükkös visszavágások nagymesterét.
Pistike elinul Ede bácsihoz, az óriás poénok és trükkös visszavágások nagymesteréhez.
És Ede bácsi, az óriás poénok és trükkös visszavágások nagymestere OTTHON VAN!

Megy Pistike a cirkuszba Ede bácsival, az óriás poénok és trükkös visszavágások nagymesterével.
Lemegy minden szám, jön a fő attrakció, a bohóc.
- Nem!
- Nem!
Mindenki röhög, Pistike sír, de ekkor feláll Ede bácsi, az óriás poénok és trükkös visszavágások nagymestere, majd megszólal:
- Tudod mit, bohóc? A kurva anyádat!

Ffffffffffffuuuuuuuuu hát ezen beszartam :D
Member
Gold: 1,593.00
Dec 28 2010 09:07am
Quote (bbaallaaggee @ 26 Dec 2010 12:41)
Pistike megy hazafelé, rugdossa a port és a kavicsot, és egyszercsak talál két cirkuszjegyet.
Nagy örömmel meg haza:
- Nem lehet kisfiam, anyukád rosszul van, vele kell maradnom. Vidd el magaddal Ede bácsit, az óriás poénok és trükkös visszavágások nagymesterét.
Pistike elindul Ede bácsihoz, az óriás poénok és trükkös visszavágások nagymesteréhez.
- Nem!
- Nem!

Rohan haza:
- Nem lehet kisfiam, anyukád korházban van, vele kell maradnom. Vidd el magaddal Ede bácsit, az óriás poénok és trükkös visszavágások nagymesterét.
- Nem!
- Nem!

Rohan haza:
- Nem lehet kisfiam, anyukád meghalt, gyászolom. Vidd el magaddal Ede bácsit, az óriás poénok és trükkös visszavágások nagymesterét.
És Ede bácsi, az óriás poénok és trükkös visszavágások nagymestere OTTHON VAN!

Megy Pistike a cirkuszba Ede bácsival, az óriás poénok és trükkös visszavágások nagymesterével.
Lemegy minden szám, jön a fő attrakció, a bohóc.
- Nem!
- Nem!
Mindenki röhög, Pistike sír, de ekkor feláll Ede bácsi, az óriás poénok és trükkös visszavágások nagymestere, majd megszólal:
- Tudod mit, bohóc? A kurva anyádat!

Old, és ismertem is...

De azért jóféle. :DD
Member
Gold: 1,593.00
Dec 29 2010 02:53pm
Three girls sat at a bar.
One says "I've had sex so many times I can fit my whole fist up there", the other says "I've had sex so many times I can fit two fists up there".
The other girl just sits there smiling as she slowly slides down the bar-stool.
Member
Gold: 69.85
Dec 30 2010 10:42am
Egy Zrínyist és egy ELTE-s kérik, hogy mondjanak alakzatokat:
ELTE-s: kör, négyzet, háromszög
Zrínyis: sor, oszlop, vonal
Member
Dec 30 2010 10:56am
Munkásemberek fütyülnek egy csinos nő után az utcán. A nő visszafordul,majd mondja: "kutyának nézel vagy rigó baszta az anyádat??"
Member
Jan 1 2011 11:51am
Két bolygó beszélget
-Hogy vagy? - kérdi az egyik
-Ne is mondd - válaszolja a másik - kaptam valami fertőzést. Homo sapiens a neve.
-Jaj ne aggódj! Nekem is volt, de hamar elmúlt!
Member
Gold: 3,000.69
Jan 2 2011 10:13am
Miért jobb E.T. mint a cigányok?
- Egyedül jött.
- Van saját bringája.
- Megtanulta a nyelvünket.
- És állandóan haza akart menni.
Member
Jan 4 2011 01:46pm
A matematikus és felesége
Levél az asztalon:

- Kedves Feleségem! Fel kell ismerned, hogy 54 éves vagy, és vannak bizonyos igényeim, amit már nem tudsz kielégíteni.
Egyébiránt meg vagyok veled elégedve, mint feleséggel, és őszintén remélem, hogy nem fog megsérteni az, ha megtudod,
hogy mire ezt a levelet megkapod én már a Grand Hotelben leszek a 18 éves tanársegédemmel. Éjfél előtt otthon vagyok - férjed.

Mire a hotelbe ér, a következő fax várja:
- Kedves Férjem: Te is 54 éves vagy, és mire ezt a levelet megkapod addigra én már a Breakwater Hotelben leszek a 18 éves
úszómesterrel. Mivel kiváló matematikus vagy, így könnyen beláthatod, hogy a 18 az 54-ben sokkal többször megvan mint az 54 a 18-ban...
Member
Jan 5 2011 01:16pm
Meghal a Pápa, és felkerül a mennybe. Szent Péter üdvözli őt és kérdezi a nevét.
- Én vagyok a pápa - válaszolja.
- Pápa, pápa... mormogja Péter, és utánanéz a Nagy Könyvben. - Sajnálom, de ilyen néven senkit nem találok!
- De hát én vagyok Isten helyettese a Földön! - mondja a pápa.
- Istennek van helyettese a Földön? kérdezi Péter csodálkozva. Furcsa, ezt nekem sosem mondta...
A pápa rákvörös fejjel folytatja:
- Én vagyok a katolikus egyház feje!
- Katolikus egyház... sosem hallottam róla. De várj egy kicsit, megkérdezem a főnököt.
Hátramegy és kérdezi Istent:
- Te főnök, itt van egy hapsi, aki azt állítja, hogy a Te helyettesed a Földön. Pápa a neve. Mond ez neked valamit?
- Nem, sosem hallottam, nem ismerem. De tudod mit, kérdezd meg Jézust, ő járt a Földön, hátha ő tud valamit!
Hívatják Jézust és elmesélik neki a szituációt. Ő sem tud semmiről, de hátramegy az irodájába és utánanéz az papírjai között.
Tíz perc múlva jön vissza, folynak a könnyei a röhögéstől.
- Ezt nem hiszem el - mondja elcsukló hangon a hasát fogva. Emlékeztek még arra a kis horgász-halász egyesületre, amit 2000 éve alapítottam poénból? Még mindig létezik...
Go Back To Magyar Topic List
Prev1270271272273274397Next
Add Reply New Topic New Poll