Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ 5 Oct 2017 09:18)
leirhatnad kicsit reszeletesebben mi a szitu pontosan, szerintem sokakat erdekel
ahol jelenleg dolgozom, ott is eg es fold a kulonbseg a magyar es a nemet telephely kozott
Roviden, a magyar reszen megy a sporolas, keves ember etc
Igy elso napomon szolt fonok, hogy akkor mindenki magyarazza el, hogy movel foglalkozik, ha szabadsagolas megy en is tudjak segiteni.
Marketingesnek jottem ide, mig a nemet oldalon erre dedikalt osztalyok vannak, addig engem beszerzessel akarnak baszogatni, meg hogy majd hivogassam a cegeket es foltozgassam a vevotorzset, hogx az adott szemelx ott dolgozik-e.. Telefonhivogatassal.. Mi van? Outsource call centernek.. Nem a munka derogal, hanem ennel ertelmesebbnek tartom magam.
En meg mondtam, h sorry, de en ez nekem nn. Kb fel evnyi lemaradas van weben a cee s orszagokhoz kepest, dontsek el mit akarnak, ha az altaluk felvazolt verziot, akkor nem en vagyok a megfelelo jelentkezo.
Beadtam jo par masik helyre azert biztos, ami biztos.
A masik, hogy elso napomon eszrevettem, hogy az osszes no fel a fonoktol, eleg riherongy stilusa van, de csak a nokkel.
Amugy az a kemeny h mindenki 45+ es szar volt latni, hogy droif modjara csinaljak is mar 10 eve.. Van aki mar 25 eve a cegnel van. Fossa unnam magam 2 honap utan.erdekes ez a generacios kulonbseg.
This post was edited by ecneB on Oct 5 2017 11:57pm