d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1270527062707270827095001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 343.00
May 8 2014 02:23am
am régi tervem, hogy körbeirom a Forbes top 1000 leggazdagabb ember listáját
a legszegényebb azon 1 milliárd dollárral rendelkezik lol

midegyiknek megirom hogy adjon pls $5k-t most mi az nekik lofasz fél másodperc alatt visszakeresik
és ha csak páran ideadják már jól élek belőle egy pár évig
Member
May 8 2014 02:25am
Quote (Senee @ May 8 2014 08:23am)
am régi tervem, hogy körbeirom a Forbes top 1000 leggazdagabb ember listáját
a legszegényebb azon 1 milliárd dollárral rendelkezik lol

midegyiknek megirom hogy adjon pls $5k-t most mi az nekik lofasz fél másodperc alatt visszakeresik
és ha csak páran ideadják már jól élek belőle egy pár évig

bár legtöbbször ezek a gazdag emberek a legspullosabbak, még a szarukat is megennék ha nem lenne büdös
Member
Gold: 10,543.00
May 8 2014 02:34am
Quote (Senee @ 8 May 2014 10:25)
bár legtöbbször ezek a gazdag emberek a legspullosabbak, még a szarukat is megennék ha nem lenne büdös

pedig a sutotok is milyen budos oszt milyen sokan megeszik
Member
Gold: 411.00
May 8 2014 02:38am
Quote (Senee @ 8 May 2014 10:25)

pedig az ember azt gondolna, hogy ugy kerultek arra a listara, hogy ismeretlen neeteknek kuldtek penzt, mikor kertek toluk
utana pedig folytattak a shitpostolast az interneten ket raid kozott
Member
Gold: 0.92
May 8 2014 02:47am
Quote (Senee @ May 8 2014 08:18am)
lveok égve tesokam tudnal adni te is egy kis penzt

nem amugy mar hetfo ota 05:00kor kell keljek és tegnap se tudtam jatszani emiatt csak keveset hogy hazamentem mert gecialmos vagyok
ezert hearthstoneban is mar 3 megoldatlan quest van mert fel is megyek, kikapok nyomorékoktol rank 17en baszki és elmegy a kedvem kilépek de igy meg nem lesz arany
a munka elveszi az idot a jatektol es ez nem jo erzes
en nem akarok igy leelni egy egesz eletet hogy felét munkahelyen kell töltsem
faszomat
a sok politikus meg az adombol epiti a villat meg a luxusautot 30 évesen
a sok birka ember meg szavaz is rájuk söt még tüntet is értük az utcán
rákos társadalom
eléggé utállak benneteket

szavaznak arra ameik kevesebbet lop dik már arra kell szavazni mert jó sehogy se lesz csak kevésbé szarabb még jodsesdseheide is ezt mondta arra kell szavazni ameik kevesebbet lop hát az eszem megáll

ha ti itt a forumon vagytok vagy 100an minden honapban adnatok nekem egy 1000ft-ocskát az mar 100k forint, most 1k forint mi nektek mind gazdagok vagytok + lesztek is diploma minden nekem meg nem kell emberek közé menni
100k szükös de 40k a rezsi, 60k marad kajára erre arra megoldanám
mit szoltok

én adnék neked 100kt, de tudod akkor adózni kéne utána és azt meg a politikusok elteszik, ezért tart ott a világ ahol, pedig adnék...
a másik meg ,hogy elkéne kezdened vmit tanulni és diplomázni és elmenni vele dolgozni sok sok pénzért, mert hát ha most kapsz 100kt azzal nem leszel előrébb, mert hát adnék, de a jó segítő inkább megtanít halászni mint sem halad ad.

a tanácsomat isten fizesse meg.
Member
May 8 2014 02:54am
Quote (rapiddani @ May 8 2014 08:47am)
én adnék neked 100kt, de tudod akkor adózni kéne utána és azt meg a politikusok elteszik, ezért tart ott a világ ahol, pedig adnék...
a másik meg ,hogy elkéne kezdened vmit tanulni és diplomázni és elmenni vele dolgozni sok sok pénzért, mert hát ha most kapsz  100kt azzal nem leszel előrébb, mert hát adnék, de a jó segítő inkább megtanít halászni mint sem halad ad.

a tanácsomat isten fizesse meg.

ja diplomázás meg fösikola meg minden

jártam amugy csak nem vettem komolyan és én fizetösre jártam anyámék buktak is rajta majd másfél milliot és nem fejeztem be van 77 kreditem a 180bol
már jött határozat hogy tanuloi jogviszony megszünt mert ketszer passzivaltam utana meg nem csinaltam semmit es ennyi

man itt vok 27 evs, most dogozok anyam lehet adna penzt meg h folytassam de mar nincs pofam ergo ebbol a penzbol amit keresek kene sporoljak de sporol a faszom wowozok pizzazok,a sok kolatol berákulok azt elpatkulok :XD remelhetoleg minel elobb

kibaszottul utalok sporolni
Member
Gold: 0.92
May 8 2014 02:56am
Quote (Senee @ May 8 2014 08:54am)

jártam amugy csak nem vettem komolyan és én fizetösre jártam anyámék buktak is rajta majd másfél milliot és nem fejeztem be van 77 kreditem a 180bol
már jött határozat hogy tanuloi jogviszony megszünt mert ketszer passzivaltam utana meg nem csinaltam semmit es ennyi

man itt vok 27 evs, most dogozok anyam lehet adna penzt meg h folytassam de mar nincs pofam ergo ebbol a penzbol amit keresek kene sporoljak de sporol a faszom wowozok pizzazok,a sok kolatol berákulok azt elpatkulok :XD remelhetoleg minel elobb

nem hagyod hogy díjnyertes tanácsaimmal épitsem a jövődet, ez a baj a világgal egyébként, hogy az emberek saját maguk ellen vannak, nem elég hogy más tipossa őket
Member
Gold: 1,593.00
May 8 2014 02:58am
Quote (Senee @ 8 May 2014 08:54)

Ha elraknál havi 15k pénzt, akkor egy idő után lenne annyid hogy elkezd a sulit újra, lenne normális végzettséged, és a 100k-nak a többszörösét keresnéd meg és annyi pizza kólát verethetnél hogy nem győznéd kihányni.

Amúgy volt valami rolós kajád amit anyukád szokott csinálni, mi volt a neve? Ma ki szeretném próbálni.
Member
Gold: 0.05
May 8 2014 02:59am
szerintem nem minden esetben éri meg a diploma, ha van egy szakmád amiben jó vagy azzal ugyanúgy elboldogulsz ha nem jobban.

úgy gondolom túlságosan erőltetik a felsőoktatást, rengeteg ember tanul aztán nem tud mit kezdeni a diplomájával és otthon tengődik, míg a szakikból hiány van.
Member
May 8 2014 03:04am
Quote (rapiddani @ May 8 2014 08:56am)
nem hagyod hogy díjnyertes tanácsaimmal épitsem a jövődet, ez a baj a világgal egyébként, hogy az emberek saját maguk ellen vannak, nem elég hogy más tipossa őket

hát igen mindenki saját jövöének a kovácsa
végülis én se másokat hibáztatok, én basztam el
tisztában vagyok vele, hogy egy szardarab vagyok
ezért nem is lesz baj ha meghalok
nincs normális szexuális életem, a kislányokhoz vonzódom, jobb is meghalok mielott a tettek mezejere lepnek ilyen teren is bár nem tenném meg batorsagom sincs hozzá semmihez se de egy ien elfajzott korcs nem kell a vilagra
de mondjuk azert anyaek gyerekkent megtanithattak volna ra, hogy nem kapok meg mindent csak ugy meg tennem kell meg faszom mert en igy ahhoz szoktam hozza hogy a szinvonal adott, ok, ha többet akarok akkor azert tenni kell de akar a faszom többet ha nyernék a lotton is inkább kisebb lakásba költöznék, hogy több maradjon arra hogy munka nélkül élhessek életem végéig
családom ugyse lesz nem tudnek normalis ferfikepet adni a gyerekemnek
apam is amugy olyan volt, hogy sose dontott semmiben, anyan volt a gatya mindig

de am ja igaza volt lazar janosnak aki nem vitte semmire az annyit is ér
Go Back To Magyar Topic List
Prev1270527062707270827095001Next
Closed New Topic New Poll