Quote (Makkertest @ 27 Aug 2012 22:36)
Az aukciós házban ha megadsz egy ajánlatot, ami magasabb mint a minimális elégséges bid, akkor mindaddig automatikusan outbidelve lesz mindenki más, amíg az általad megadott ajánlat kitart.
Ezt az ajánlatot tudod az ú.n. selfbiddel növelni, van ilyen lehetőség, ha tegyük fel tudod, hogy most el fogsz menni aludni/dolgodra, akkor az általad eredetileg betett pl 20 milliós maximum bidedet tovább növelnéd 40 millára.
Mi ezt tettük, de ahelyett hogy tovább növeltem volna, inkább a 40m-et csökkentettük jó kevésre, hogy legalább azt mentsük meg. Ekkor jött a furcsaság, hogy nem kaptam vissza a különbözetet (40m mínusz a maximum bid (10.5m) = 29.5m), hanem csak kb 20m-et kaptam vissza.
A 10.5 millió viszont nem a Your bid részhez került, hanem a Current bidhez, ezért nem én vezetek a cuccon (Not winning), holott a 9.5m is az enyém volt és a Current bid 10.5m is.
Lehet hogy csak én értem, de a faszom kivan h milyen fos szar az egész mostmár
y, leadel valamire 5M, én beírom hogy 50M, és pakolhatja rá 20 ember is a pénzt, én fogok leadelni amíg az 50-et el nem érjük
ezért van az hogy "omg automaikusan outbideltek, biztos bot" -- nem, a vatera is így működik és ezért is van az kiírva hogy "ur maximum bid"
Quote (Genthor @ 27 Aug 2012 22:34)
Nem 40 millát fog érte fizetni, hanem amennyi leadelt rá a lejáratkor, a különbözetet meg visszakapja a 40 millából, miután megnyerte a licitet.
hát igen, pénzt tuti nem ebből kapott vissza ^^
erre csak pakoltad (előre letétbe) aztán majd visszakapod amit nem "használ el" a bid-rendszer.. (mondd el miaz és feltoljuk 39-ig

)
Quote (Makkertest @ 27 Aug 2012 22:38)
Pont ez a lényeg, hogy a Current offer is az enyém, a Your bid is az enyém, mégsem nyerem meg a cuccot és csak a különbözetet kaptam vissza.
majd ha lejárt lol -- még nem bideltél sosem cuccra, mindig buyout?