Quote (Anarkin @ Aug 27 2012 08:27pm)
ez zavaros y.. ha már 40-et véletlen rátettél akkor nem nyúlsz hozzá és imádkozol hogy ne bideljék fel a többiek, de nem piszkálod tovább mert úgyse kapod vissza amíg valami külső hatás nem történik (outbid vagy lejár)
azt a "van olyan opció" részt nem vágom :\ és onnantól kezdve egy szót sem, de lehet h csak én vagyok álmos -- a többiek majd megszakértik
Az aukciós házban ha megadsz egy ajánlatot, ami magasabb mint a minimális elégséges bid, akkor mindaddig automatikusan outbidelve lesz mindenki más, amíg az általad megadott ajánlat kitart.
Ezt az ajánlatot tudod az ú.n. selfbiddel növelni, van ilyen lehetőség, ha tegyük fel tudod, hogy most el fogsz menni aludni/dolgodra, akkor az általad eredetileg betett pl 20 milliós maximum bidedet tovább növelnéd 40 millára.
Mi ezt tettük, de ahelyett hogy tovább növeltem volna, inkább a 40m-et csökkentettük jó kevésre, hogy legalább azt mentsük meg. Ekkor jött a furcsaság, hogy nem kaptam vissza a különbözetet (40m mínusz a maximum bid (10.5m) = 29.5m), hanem csak kb 20m-et kaptam vissza.
A 10.5 millió viszont nem a Your bid részhez került, hanem a Current bidhez, ezért nem én vezetek a cuccon (Not winning), holott a 9.5m is az enyém volt és a Current bid 10.5m is.
Lehet hogy csak én értem, de a faszom kivan h milyen fos szar az egész mostmár