Quote (Anarkin @ Aug 27 2012 08:13pm)
elég zavaros amit írtál, minek bideltél rá újra ha szutyok volt a cucc? vagy lehet hogy csak én nem látom át amit írtál
de újrabidelni nem olyan könnyű ha már rávágtál 40 millát, mert idiótán van megcsinálva és ha 50-et akarsz rátenni akkor először vagy outbidelniük kell téged hogy a Completedbe visszakapd, vagy kell hogy legyen MÉG 50 millád
Véletlenül bideltem rá, 1 perc volt hátra egy cuccon amit meg akartam venni, arra rátettem 20 millát, outbideltek, ezt a tényt észrevettem kattintottam immáron a rossz cuccra, nyomtam neki 40 milliót, bid. Így bideltem a rossz cuccra 40 millát.
Ezután a kb 500k current bid a 11 óra alatt felkúszott 9.5m-re (a cucc 5m-t se ér), úgyhogy megnéztük, hogy mit lehetne tenni az ügy érdekében. Jött a nagy ötlet, hogy van olyan opció, hogy ha jelenleg is te vagy a nyerő a cuccon, akkor a bideddel a maximális bidedet tudod tovább növelni.
Nos, itt mi fogtuk, és a 40 milliót átírtuk a bidre szükséges minimális mennyiségre. Bidet nyomtunk, a közel 20 milla különbözet le is jött a cuccról, de valami epic AH hiba miatt miután benyomtam a 10.x millát a cuccra, sem a 9.5 milla nem jött vissza és a cuccon sem én vagyok a leading offer, ami azért így elég fura, mert vagy enyém a cucc, vagy jöjjön vissza a 40 millió.
még mindig zavaros?