d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > League Of Legends
Prev1270027012702270327044303Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 286.72
Aug 28 2013 01:35pm
Quote (jarabekg @ 28 Aug 2013 20:25)
15 fpssel kvadráztam orival

de azért kikaptatok
Member
Gold: 5,390.00
Aug 28 2013 01:42pm
Quote (Intel @ Aug 28 2013 08:35pm)
de azért kikaptatok

kaptam is érte 2 lpt
Member
Gold: 95.00
Aug 28 2013 02:02pm
Quote (jarabekg @ Aug 28 2013 05:21pm)
mirin vagy a skilljeimre

azt eddig is tudtam, hogy jarabek ugy altalaban nyomorek, de azt nem gondoltam volna, hogy van pofaja ilyet leirni a loltopikban
Member
Aug 28 2013 03:14pm
mar el is felejtettem mennyire szeretek shenezni
Member
Gold: 0.16
Aug 28 2013 04:33pm
de gecire ismeritek egymast basszátok meg
Member
Gold: 0.00
Aug 28 2013 04:40pm
btw ha még mindig a kurva ranked game carryzésről van szó :
kurvára nem bronz szinten kell játszani ahhoz, hogy nyerjetek és kijuss bronzból, de ez egyértelmű szerintem,
mert ha nem játszol LEGALÁBB silver szinten, akkor mi a faszért kerülnél át silverbe ... és így tovább
amúgy meg azt hittem mindenkinek világos, hogy minél jobban játszol egy gameben,
annál kevésbé kell jobbnak lenniük a csapattársaidnak, LEVESZED A VÁLLUKRÓL A TERHET, SŐT AKÁR MÉG ŐKET IS CIPELED
de amúgy komolyan : ha nem játszol kiemelkedően jól, akkor nem fogsz egyedül nyerni
ha minimálisan jobb vagy, mint a szinted, akkor szépen lassan fogsz haladni
ha nem haladsz felfele, akkor kurva jó helyen vagy ott ahol vagy
én se sírok, mint jara meg a többiek, hogy omg én legalább platina player lennék,
csak nem tudok kijutni silverből, mert mindenki noob
a faszt, ha platina player lennék, akkor platinában lennék bazdmeg, nem silverben rohadnék
meg amúgy is, játszottam már platina adc+support ellen és nem szégyellem bevallani,
hogy kibaszottul semmi közünk nem volt az ő szintjükhöz

tl;dr: oda való vagy, ahol vagy, ha nem tudsz felfele haladni

ja és kurva sok értelme van annak, ha valaki felhúz x szintre, hogy aztán te legyél az x szint rákja, akit nem lehet carryzni
Member
Aug 28 2013 05:36pm
Quote (xGurke @ Aug 28 2013 11:40pm)
kurvára nem bronz szinten kell játszani ahhoz, hogy nyerjetek és kijuss bronzból, de ez egyértelmű szerintem,
mert ha nem játszol LEGALÁBB silver szinten, akkor mi a faszért kerülnél át silverbe ... és így tovább
amúgy meg azt hittem mindenkinek világos, hogy minél jobban játszol egy gameben,
annál kevésbé kell jobbnak lenniük a csapattársaidnak, LEVESZED A VÁLLUKRÓL A TERHET, SŐTAKÁR MÉG ŐKET IS CIPELED
de amúgy komolyan : ha nem játszol kiemelkedően jól, akkor nem fogsz egyedül nyerni
én se sírok, mint jara meg a többiek, hogy omg én legalább platina player lennék,
a faszt, ha platina player lennék, akkor platinában lennék bazdmeg, nem silverben rohadnék
meg amúgy is, játszottam már platina adc+support ellen és nem szégyellem bevallani,

ja és kurva sok értelme van annak, ha valaki felhúz x szintre, hogy aztán te legyél az x szint rákja, akit nem lehet carryzni

Azert azt ne implikald, hogy minden game carryzheto, meg hogy nincs koze a szerencsenek semmihez. Olyankor lehet sirni azert amikor egymas utan kapsz 5 fosadek teamet, ami aztan ugy elbassza az mmredet, hogy lehet hetekig szenvedni megint a +3+4-15 pontokkal.

Es igen, nyilvan annal konnyebb tobb killt szerezni, minel gyengebb az ellenfel, de annal nehezebb kommunikalni a sajatoddal, es ravenni oket, hogyha mar te voltal olyan kedves es megoltel mindenkit, ussenek be egy towert, ahelyett hogy kifarmljak a wraitheket

Nem azert sirok, mert silverbe vagyok, hanem azert, mert voltam mar 94 lp-n, es gecinehez oda visszajutni, mig amig jo volt az mmrem 1 max 2 game kellett volna a promoing, es eleg volt hozza 1 rossz nap, hogy lecsusszak rola.

De mindegy is, mert ezzel a postoddal megynertem a kinek van nagyobb fasza versenyt.

This post was edited by jarabekg on Aug 28 2013 05:39pm
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Aug 28 2013 10:37pm
Quote (xGurke @ 29 Aug 2013 00:40)
annál kevésbé kell jobbnak lenniük a csapattársaidnak, LEVESZED A VÁLLUKRÓL A TERHET, SŐTAKÁR MÉG ŐKET IS CIPELED

ennyi, a többit nem is olvastam el, köszi a tl;dr verziót
Member
Gold: 0.00
Aug 29 2013 06:00am
Quote (jarabekg @ Aug 28 2013 11:36pm)
Azert azt ne implikald, hogy minden game carryzheto, meg hogy nincs koze a szerencsenek semmihez. Olyankor lehet sirni azert amikor egymas utan kapsz 5 fosadek teamet, ami aztan ugy elbassza az mmredet, hogy lehet hetekig szenvedni megint a +3+4-15 pontokkal.

Es igen, nyilvan annal konnyebb tobb killt szerezni, minel gyengebb az ellenfel, de annal nehezebb kommunikalni a sajatoddal, es ravenni oket, hogyha mar te voltal olyan kedves es megoltel mindenkit, ussenek be egy towert, ahelyett hogy kifarmljak a wraitheket

Nem azert sirok, mert silverbe vagyok, hanem azert, mert voltam mar 94 lp-n, es gecinehez oda visszajutni, mig amig jo volt az mmrem 1 max 2 game kellett volna a promoing, es eleg volt hozza 1 rossz nap, hogy lecsusszak rola.

De mindegy is, mert ezzel a postoddal megynertem a kinek van nagyobb fasza versenyt.

most ezen lehet hurr durrkodni, de igazam van
silver 1 promobol estem le silver 4be, úgyhogy nekem nem kell magyaráznod, hogy milyen az amikor nem lehet carryzni a teameket
Member
Aug 29 2013 06:41am
Quote (xGurke @ Aug 29 2013 01:00pm)
most ezen lehet hurr durrkodni, de igazam van
silver 1 promobol estem le silver 4be, úgyhogy nekem nem kell magyaráznod, hogy milyen az amikor nem lehet carryzni a teameket

Egy pillanatig sem mondtam hogy nincs igazad, csak hogy nem olyan egyértelmű, és több oldala van

This post was edited by jarabekg on Aug 29 2013 06:41am
Go Back To Magyar Topic List
Prev1270027012702270327044303Next
Add Reply New Topic New Poll