Quote (xGurke @ Aug 28 2013 11:40pm)
btw ha még mindig a kurva ranked game carryzésről van szó :
kurvára nem bronz szinten kell játszani ahhoz, hogy nyerjetek és kijuss bronzból, de ez egyértelmű szerintem,
mert ha nem játszol LEGALÁBB silver szinten, akkor mi a faszért kerülnél át silverbe ... és így tovább
amúgy meg azt hittem mindenkinek világos, hogy minél jobban játszol egy gameben,
annál kevésbé kell jobbnak lenniük a csapattársaidnak, LEVESZED A VÁLLUKRÓL A TERHET, SŐTAKÁR MÉG ŐKET IS CIPELED
de amúgy komolyan : ha nem játszol kiemelkedően jól, akkor nem fogsz egyedül nyerni
ha minimálisan jobb vagy, mint a szinted, akkor szépen lassan fogsz haladni
ha nem haladsz felfele, akkor kurva jó helyen vagy ott ahol vagy
én se sírok, mint jara meg a többiek, hogy omg én legalább platina player lennék,
csak nem tudok kijutni silverből, mert mindenki noob
a faszt, ha platina player lennék, akkor platinában lennék bazdmeg, nem silverben rohadnék
meg amúgy is, játszottam már platina adc+support ellen és nem szégyellem bevallani,
hogy kibaszottul semmi közünk nem volt az ő szintjükhöz
tl;dr: oda való vagy, ahol vagy, ha nem tudsz felfele haladni
ja és kurva sok értelme van annak, ha valaki felhúz x szintre, hogy aztán te legyél az x szint rákja, akit nem lehet carryzni
Azert azt ne implikald, hogy minden game carryzheto, meg hogy nincs koze a szerencsenek semmihez. Olyankor lehet sirni azert amikor egymas utan kapsz 5 fosadek teamet, ami aztan ugy elbassza az mmredet, hogy lehet hetekig szenvedni megint a +3+4-15 pontokkal.
Es igen, nyilvan annal konnyebb tobb killt szerezni, minel gyengebb az ellenfel, de annal nehezebb kommunikalni a sajatoddal, es ravenni oket, hogyha mar te voltal olyan kedves es megoltel mindenkit, ussenek be egy towert, ahelyett hogy kifarmljak a wraitheket
Nem azert sirok, mert silverbe vagyok, hanem azert, mert voltam mar 94 lp-n, es gecinehez oda visszajutni, mig amig jo volt az mmrem 1 max 2 game kellett volna a promoing, es eleg volt hozza 1 rossz nap, hogy lecsusszak rola.
De mindegy is, mert ezzel a postoddal megynertem a kinek van nagyobb fasza versenyt.
This post was edited by jarabekg on Aug 28 2013 05:39pm