that feel when... ez egy hosszú feel lesz
> mostanában szakdoga, vizsgára és érettségire készülés, idegbaj, etc
> kb 3-4 hete megismertem egy buliban egy csajt, aki egy akkori ismerősömmel ment haza végül, egész jó csaj, imo max egyéjszakáztak de leszarom.
> pár napra rá felvett a csaj arckönyvön, ami meglepett, nem szoktak.. ok. aztán chateltünk, ő kezdte, ok.. aszondta tök jó voltam azon a koncerten etc.
> ma estére meghívta ismerőseit egy rammstein tribute koncertre, amin aztán nem volt ott, én elmentem mert buli, egy ismerősöm se jött végül, ő se, senkise, nem sikerült lespanolni senkivel a ~3 óra várakozás alatt amíg nem kezdődött a koncert, csak ittam pár 390 forintos kurvadrága sört, okj
> koncert alatt egy egész jó csaj mellett éltem ki magam, aki sokat bámult a szeme sarkából, meg sutyorgott a barátnőjével, koncert végén meghívom egy sörre, nothx elmennek gyorsan
> még 3 csaj lekoptat hülyébbnél hülyébb kifogásokkal, najó akkor most lelépek mert épp elérem a buszomat sétálva a villamosig etc
> elhagytam a ruhatári bilétám, magyarázzam milyen ruháim vannak a ruhatárosnak, -100 huf még
> lefutom a Dürer - Blaha távot 10perc alatt (3 éve nem futottam 10 méternél többet)
> 8perc múlva jön is a villamos, fasznak futottam, és ígyis 2 perccel lekésem az óránként járó buszomat, ok gyrosozok, úgyis 500 huf a moszkván éjszaka -> aha, már 2 hete 650 megin
> busztól hazafelé jövet ZUHOG A JEGES HÓ A POFÁMBA WTF :DDDDDDDDDDDD
tudom lehetne sokkal rosszabb is, de ez eléggé weird és szar feel, le kellett írnom
tl;dr verzió: forever alone
Quote (bbaallaaggee @ 1 Apr 2012 03:21)
post pic az első csajról.
egy db feketefehér kép van róla és az is régi, szóval nem sorry.
This post was edited by hedgehogsword on Mar 31 2012 07:24pm