d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Hon Topic
Prev1269270271272273828Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 279.00
May 15 2010 04:28am
Quote (Sins @ 15 May 2010 12:12)
Bence, Swiftezek, es most jottem ra, hogy amit a multkor mondtal a silencrol, az badarsag. Az ulti nem az ellent silenceli, hanem sajat magadat. Termeszetesen, mivel nem tudsz ulti kozben castolni, invulnerable vagy, meg minden. Szoval ellent nem silenceli. Furcsalltam is..

Pedig silencel, hidd csak el. Nem egy invi hero-t szopattam már meg ezzel.. Vagy a mini stun miatt? de nem hinném, hogy egy 0.1 s-os mstun miatt nem tud invibe menni (skill) pl. nh

This post was edited by ecneB on May 15 2010 04:31am
Member
Gold: 0.00
May 15 2010 08:39am
bassza mar meg, hogy a psre-emet nem tudom novelni.. barmennyire is probalom carryvel vinni a team-et, mindig a legbalfaszabbakat fogom ki.. Bennem is van a hiba ofc, mert nem tudom eleg effektiven carryzni, de istenem... total szar, hogy en vagyok a feeder, csak mert allyk is balfaszok...
Member
May 15 2010 12:15pm
Quote (Sins @ 15 May 2010 14:39)
bassza mar meg, hogy a psre-emet nem tudom novelni.. barmennyire is probalom carryvel vinni a team-et, mindig a legbalfaszabbakat fogom ki.. Bennem is van a hiba ofc, mert nem tudom eleg effektiven carryzni, de istenem... total szar, hogy en vagyok a feeder, csak mert allyk is balfaszok...

Viszont orommel jelentem be, hogy a creepelesem javult. Az iment engivel 114/48 CS 23. percben. Avg creep statom 140+/40+ per game.
Szoval ebben a szempontban javultam, de valahogy herokat olni nem tudok... :/ 1:1 KD, ami jobb mint regen volt pxi accon, de nem javul... Idegesit, es unom, hogy mindig szarul jatszom :/

Forumot olvasgatom, nezek replayeket, ezen kivul meg van vmi amit ajanlotok, hogy javulhassak?

This post was edited by Sins on May 15 2010 12:15pm
Member
Gold: 710.00
May 15 2010 12:24pm
Quote (Sins @ May 15 2010 06:15pm)
Viszont orommel jelentem be, hogy a creepelesem javult. Az iment engivel 114/48 CS 23. percben. Avg creep statom 140+/40+ per game.
Szoval ebben a szempontban javultam, de valahogy herokat olni nem tudok... :/ 1:1 KD, ami jobb mint regen volt pxi accon, de nem javul... Idegesit, es unom, hogy mindig szarul jatszom :/

Forumot olvasgatom, nezek replayeket, ezen kivul meg van vmi amit ajanlotok, hogy javulhassak?

igen
ne arra menj, h ölsz, hanem arra h kevesebbet halj
linkent meg hoodot meg bkbt vegyél
szinte az összes herora jo, és ha nem is ölsz olyan sokat, legalább nem halsz
ezzel is javul a kd-d
Member
May 15 2010 11:15pm
Quote (sylKE @ 15 May 2010 18:24)
igen
ne arra menj, h ölsz, hanem arra h kevesebbet halj
linkent meg hoodot meg bkbt vegyél
szinte az összes herora jo, és ha nem is ölsz olyan sokat, legalább nem halsz
ezzel is javul a kd-d

Ez mind szep es jo, probalok nem halni, es valoszinuleg altalaban az en hibam, ha halok, de ilyenek, hogy pubban low skillnel nincs wardozas, csak ha magad veszed meg (en vagyok a fasz, mert siman kifarmolhatnam sajat magamnak a goldot ra), ezert nem latom, ha jon a gank etc.
Maskulonben pedig a team fightban ha az egesz team kihal, mert noobok, es valaki elkurt valamit, akkor valoszinuleg en is meghalok, mert nem tudok elfutni idoben :/ Ez mondjuk szinten az en hibam, mert nem tudom megitelni, hogy mikor kene backelnem :c
Egyszoval szar a szitum! De np, turelmes leszek LOL.

Barmifele tovabbi tanacsot szivesen fogadok.
Member
Gold: 13,000.00
May 15 2010 11:24pm
Quote (Sins @ May 16 2010 06:15am)
Ez mind szep es jo, probalok nem halni, es valoszinuleg altalaban az en hibam, ha halok, de ilyenek, hogy pubban low skillnel nincs wardozas, csak ha magad veszed meg (en vagyok a fasz, mert siman kifarmolhatnam sajat magamnak a goldot ra), ezert nem latom, ha jon a gank etc.
Maskulonben pedig a team fightban ha az egesz team kihal, mert noobok, es valaki elkurt valamit, akkor valoszinuleg en is meghalok, mert nem tudok elfutni idoben :/ Ez mondjuk szinten az en hibam, mert nem tudom megitelni, hogy mikor kene backelnem :c

bár ez nem dota, azért belepofázok kicsit

hát...
azt igazából érezni kell hogy mikor jön a gang
de még egy fél év és belejössz :D

a teamfightoknál meg ha tank kari vagy akkor menj előre mint az őrült (csak szólj hogy GÓ GECI GÓ)
ha carry akkor próbálj meg egy rangesre ráugrani az elején, és csak utána a közepébe
ha pedig int akkor told el a spelleket, és auto attack a carryt amíg lejár a cd

persze ezt nem kell készpénznek venni
egy lifesteales, avataros mortival már lehet tankolni az elején
és egy necrot tank ként kell használni már mid gametöl
de ezeket szerintem tudod

még talán annyi hogy mindig vegyél bracereket (néha wb/null) és tpt

inb4 takarodj a topicbol feeder
Banned
May 16 2010 12:35am
Quote (Sins @ May 16 2010 06:15am)

novessz agyat akkor
+ reported multi ofc

nehalgass lacira, hazudik es meg feeder is ! en meg a ptt agis karinal is mindig atrakom agira es inkabb veszek 3 wraith bandot melle :D annal hogy raksz 3742823 lájfot meg minden fos tankitemet tobbet er az hogy tudod mikor hova mesz
ilyen aprosagok, h nem akkor kene ophelia ellen wardot venni, hogy lassad mikor jon az erdobol, amikor mar szarragankelte a lenti lanet es mar 8-0n van

Quote (Sins @ May 15 2010 03:39pm)

hat ha ilyen ezer game utan is 1600 kornyeken vagy, akkor nincs mit tenni, annyi a realis psred, inkabb gyere velem urhaboruzni, elorendeleshez kapsz betakeyt

This post was edited by jucuska on May 16 2010 12:37am
Member
May 16 2010 01:02am
Quote (jucuska @ 16 May 2010 06:35)
novessz agyat akkor
+ reported multi ofc

nehalgass lacira, hazudik es meg feeder is ! en meg a ptt agis karinal is mindig atrakom agira es inkabb veszek 3 wraith bandot melle :D annal hogy raksz 3742823 lájfot meg minden fos tankitemet tobbet er az hogy tudod mikor hova mesz
ilyen aprosagok, h nem akkor kene ophelia ellen wardot venni, hogy lassad mikor jon az erdobol, amikor mar szarragankelte a lenti lanet es mar 8-0n van

hat ha ilyen ezer game utan is 1600 kornyeken vagy, akkor nincs mit tenni, annyi a realis psred, inkabb gyere velem urhaboruzni, elorendeleshez kapsz betakeyt

Lol nn urhaboru, inkabb honozok meg. Bele akarok jonni meginkabb. Btw Rici vagy?
Member
May 16 2010 07:29am
LOL bence, mernem jossz mar honozni HA? Ma este nem leszek, mert otthonrol immar nem akarok jatszani a szar gep miatt, inkabb azt az ido replayek nezegetesere hasznalom, de Bence, teged mar napok ota nem lattalak gepnel :c
Member
Gold: 279.00
May 16 2010 07:38am
Quote (Sins @ 16 May 2010 15:29)
LOL bence, mernem jossz mar honozni HA? Ma este nem leszek, mert otthonrol immar nem akarok jatszani a szar gep miatt, inkabb azt az ido replayek nezegetesere hasznalom, de Bence, teged mar napok ota nem lattalak gepnel :c

beteg vagyok, buliztam, egyik baratom feljott hozzam par napra, ilyenek tortentek. ^^ most lehet felmegyek jatszani, de ahhoz ki kene kelnem vegre az agybol.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1269270271272273828Next
Add Reply New Topic New Poll