Quote (Sins @ May 16 2010 06:15am)
Ez mind szep es jo, probalok nem halni, es valoszinuleg altalaban az en hibam, ha halok, de ilyenek, hogy pubban low skillnel nincs wardozas, csak ha magad veszed meg (en vagyok a fasz, mert siman kifarmolhatnam sajat magamnak a goldot ra), ezert nem latom, ha jon a gank etc.
Maskulonben pedig a team fightban ha az egesz team kihal, mert noobok, es valaki elkurt valamit, akkor valoszinuleg en is meghalok, mert nem tudok elfutni idoben :/ Ez mondjuk szinten az en hibam, mert nem tudom megitelni, hogy mikor kene backelnem :c
Egyszoval szar a szitum! De np, turelmes leszek LOL.
Barmifele tovabbi tanacsot szivesen fogadok.
novessz agyat akkor
+ reported multi ofc
nehalgass lacira, hazudik es meg feeder is ! en meg a ptt agis karinal is mindig atrakom agira es inkabb veszek 3 wraith bandot melle

annal hogy raksz 3742823 lájfot meg minden fos tankitemet tobbet er az hogy tudod mikor hova mesz
ilyen aprosagok, h nem akkor kene ophelia ellen wardot venni, hogy lassad mikor jon az erdobol, amikor mar szarragankelte a lenti lanet es mar 8-0n van
Quote (Sins @ May 15 2010 03:39pm)
bassza mar meg, hogy a psre-emet nem tudom novelni.. barmennyire is probalom carryvel vinni a team-et, mindig a legbalfaszabbakat fogom ki.. Bennem is van a hiba ofc, mert nem tudom eleg effektiven carryzni, de istenem... total szar, hogy en vagyok a feeder, csak mert allyk is balfaszok...
hat ha ilyen ezer game utan is 1600 kornyeken vagy, akkor nincs mit tenni, annyi a realis psred, inkabb gyere velem urhaboruzni, elorendeleshez kapsz betakeyt
This post was edited by jucuska on May 16 2010 12:37am