Quote (atek555 @ 26 Oct 2010 11:30)
Zizi, a fissure dudunak kell sok fcr?
amu miatt kérdem, mert van egy elég jó amu a láthatáron 10fcrrel, de ha nem kell akkor jó a 3/100life is....
hááááát ez érdekes. Én azon vagyok már, hogy spirit>30/30 sword. Esetleg ha nincs elég stack rese az ellenfélnek, akkor 30/30, de spiriten a fhr, mana, life, skill, fcr....
Sokak szerint foherre/fissure-ra etc nem kell fcr. Ez tévedés. A fcr arra hat, hogy a karakter gyorsabban elvarázsolja a varázslatot, legyen az delayes vagy sem. Ha delayes, akkor ezután csak annyi idő múlva lehet megint varázsolni delayes varázslatot, mikor letelik a delay, ugyebár.

De ettől még nagyon fontos tud lenni a fcr. Ugye cast közben mgáll a kari, fcr-től függ az, hogy mennyi időre. Ezért, pár % fcr mindenképpen kell rá imo, amúgy nagyon sérülékeny lenne. Én aszondom, h mage ezért jó rá, spirittel kiegészítve már elég tud lenni.
30% 14
46% 13
68% 12
Ezek közül a 46os ideális sztem, 30as ippegcsak jó talán, 68as is fasza, de ahhoz spirit+mage mellett 10+fcr kéne amura, ami neces. Ezért én mage+nem perf spiritet használok, és 3/xxlife amut. De ha van fasza amud 10fcr-el, elgondolkodtató a mage+amu, és 30/30, így egyel alacsonyabb bp ugyan, de igazánfaszánjó dam. Fhr-el így okoskodni kell igenerősen viszont.