day 1:
tl;dr: toltam 1 jó nagy failt, lementem fél8kor, 9re értem vissza, nem mentem oda senkihez végülis lel, holnap ujraprobalom.
elindultam lefele kicsit ideges voltam éreztem hogy ez nem lesz annyira ízi mint gondoltam. első fél órában konkrétan 1 olyan csajt nem láttam akit megdugtam volna, elég fail este hétköznap kimenni rájöttem, délután kell majd ezt csinálni 3-4 körül. láttam pár jobb csajt akik így más csajjal/csávóval voltak de arra esélytelen voltam hogy odamenjek, aztán később ilyen 3negyed óra elteltével láttam már 1-2 ilyen 7/10 csajt akihez talán érdemes lett volna, de ilyen bullshit kifogásokat nyomott az agyam hogy nem érdemes mer nem elég jók, aztán végülis annyira benneragadtam már a fejemben hogy teljesen idegennek tűnt az hogy én így sétálás közben bárkit leszólítsak, de eldöntöttem hogy addig nem megyek haza.
aztán 1 óra elteltével már mondogattam magamnak hogy geci mostmár nagyon kéne menni haza gyúrni etc szóval mostmár bárkit leszólítok aki egyedül van meg valahogy kinéz fuck it. ofc volt is pár lehetőség, aztán így elindultam hogy na őt leszólítom, de az utolsó pillanatban visszafordultam XD elég nagy pina vagyok, lesz hova fejlődni, pedig aszittem nem lesz ezzel gond
aztán végülis feladtam hogy ez mára esélytelen, az a kibaszott érzés amikor sétálsz haza és ez fogad a járdán:

aztán a koli előtt láttam 1 egész szép csajt, dönthettem hogy az ajtó fele megyek vagy a csaj felé, elindultam a csaj felé és így éreztem hogy elkezd gyűlni a testemben a feszültség és ittis uccsó pillanatban inkább továbbmentem, top fail
igazából akkor jöttek már az értelmesebb lehetőségek amikor 1 órája bolyongtam és már eléggé szarul állt a mentalitásom a dologhoz, de valszleg ha korábban jön akkorse megyek oda :c
azis valami mondjuk hogy elindultam ezt csinálni, eddig se jutottam még el korábban lebeszéltem magam meg leszartam etc, szóval ezis már valami eredmény legalább ha nemis sok, de majd holnap megpróbálom újra hátha tudok baszni valamit végre
szerintem azzal kezdem majd hogy pár embertől/csajtól megkérdezem az időt először hogy valamennyire "bemelegedjek", és akkor utána próbálkozok majd
inb4 csíra vagy, én bezzeg simán megtudnám csinálni, nem értem hogy mit balfaszkodsz meg etc egoista önbizonygató beszólások. ígyis elég fos volt szóval ne szol szoljatok be