Quote (Senee @ Nov 28 2013 11:10pm)
csinaltok egy boner necrot meg egy fire sosit és nyomjátok a meteort bonewall psn nova mig ki nem dob és viszamentek és ott van
Iilyesmi volt sok-sok évvel ezelőtt, de azután állítottak a szerverek érzékenységén, és hamarabb kidob, minthogy rollbackelne.
De valami hasonló elven működhet most is.
Quote (DirtyDirty @ Nov 28 2013 11:28pm)
biztos hogy nem egyszerű dolog mivel az első kiesett rúnát megvették a duperek és 6 óráig folyamatosan dupeltek egy berért szóval nyilván nem pár perc
Az inkább úgy képzeld el, hogy több k accot felhúznak 5 óra alatt, és a HF dropokat dupolják le, aztán cube. De amennyire tudom, mocskosul drágán dupolnak az első pár napban (legalábbis régen így ment), úgyhogy a 150 fg-s árról tuti, hogy nem a shop tehet, azon semmi haszon nem lenne.
Bár ki tudja - más részről lehet olcsóbb a shopnak fg-ért venni, ha raktározott el pár milliót, és akkor szándékában áll lejjebb nyomni az árakat. De lehet, hogy kiment megint publicba egy method.
Azt sem tartom kizártnak, hogy lévén 1.13 és a HR dropráta tízszeres a korábbi patchekhez képest, egyszerűen csak kurva sok esik a casual playernek, az meg ész nélkül adja el. Elméletileg olyan 1-2 óránként találsz már HR-t ha masszívan farmolsz magas szintű helyeken. Láttam olyan screeneket WT-ből, hogy CS-ben a gyereknek egymás mellett esett ki egy Sur meg egy Vex, na ott vertem majdnem földhöz a laptopot, hogy én meg hetek óta szívok az LK-runokkal 1.10-ben...
This post was edited by -joey- on Nov 28 2013 11:11pm