Quote (beni @ 14 Jan 2013 18:32)
Nekem van olyan haverom, aki a szüleinek se vett még soha semmi karácsonyra. Én már arra is furcsán nézek, mert tudom, hogy ez nem pénz kérdése, hanem a beleszarok mentalitásé.
hát azon a karácsony topicon igen erősen meglepődtem idén hogy még egy doboz gyufát se vettek sokan
én pl karácsonyra nem panaszkodhatok (szokásos kiló ruha amit nem vennék meg magamnak mert úgyis "a legfelsőt" hordom

), meg pár más cuccot, de aminek a legjobban örülök az mégis egy home-made nyaklánc kb 500 ft lehet a hobbiboltban, így lefestette a papírt feketére, rajzolt rá egy teknőst és kisütötte a sütőben (rakott köré valami megfelelő anyagú cuccot ami átlátszó lesz), majd fúrt rá az apja 2 lukat.. jobb mint a boltiak
anyának meg sütött (főzött, kotyvasztott dno mit csinálnak azzal) 20+ féle különböző alakú / izű csokit, ilyen bon-bon formában, szintén saját készítésű dobozba -- elszúrt rá vagy 3 napot a tesójával, de anya teljesen oda volt érte (mondjuk itt majdnem 15k volt a csoki alapanyag, de ebből 3 embernek csináltak ajándékot, nem csak neki, és annyi csoki lett hogy azóta is azt esszük)
én is csináltam már tök jó minőségű ajándékokat amiben annyi munkám volt h tiszta ideg voltam a végére, alig került valamibe és mégis többet ért mint amikor mondjuk vettem 15e ft-ért egy nyakláncot és minden féle izé nélkül odaadtam
Quote (fahrii @ 14 Jan 2013 18:45)
mutatta fényképen is, brutális
na meg mondta asszony hogy neten kellett rendelni a gumit mert a sima bolti méret rá se fért a gyerekre
mi a f-sz
This post was edited by Anarkin on Jan 14 2013 11:48am