Mar az elso 3 nap eszreveheto pozitiv hatasai voltak. Az emberekkel fokent a nokkel konnyebben beszelgettem, szinte flortoltem mindel akikkel a munkam miatt amugy is kapcsolatban voltam. Tetszett a valtozas viszont a harmadik vagy negyedik nap utan kezdett rajtam erosodni vmifele szorongas vagy nemtudom. Gondolok itt arra, hogy gondolkodnom kellett azon hogy megmerjem-e kerdezni amit szeretnek vagy felmerult bennem az is, hogy amit csinalok nemjo. Erre kulso utalo jelek nem voltak csak mintha elbizonytalanodtam volna abban, hogy en vagyok a ferfi aki 1-1 mondataval mosolyt csal az emberek (gondolok itt inkabb a nokre) arcara. Nemtudom kifejezni magam rendesen inkabb annyit irok gatlasos, bizonytalan.
Aztan kezd elmulni ez az egesz.Se jo se rossz erzes csak vagy. Abban viszont biztos vagyok, hogy tobb idot toltok emberekkel tobbet beszelgetek szinte mindenkivel mint elotte amikor hazamentem kivertem oszt jolvan majd holnap melo.
Egyebkent sokat segit kimozdulni a komfortzonadbol ez az egesz. Olyanokat csinalsz amit "elotte" inkabb leszartal csak, hogy emberekkel vedd fel a kapcsolatot, kommunikalj veluk. Most tartok a nyolcadik napnal. Szombat este van, nemsokara 10ora.
Sajnos a barataim lemondtak az esti ivaszatot kulonbozo okokra hivatkozva de most igy valahogy nem erzem akadalynak, hogy akar egyedul is bemenjek valami szorakozohelyre es jol erezzem magam legalabb hajnalig.
Nemhinnem, hogy palacebo mert amikor kibaszottsokat kellett meloznom gyakorlatilag idom sem volt arra, hogy rarantsak. Napokig sokkal jobb ereztem magam mind munkahelyen mind a szabadidomben, de jottek a hetvegek es annyi.
2011.11.11 -
tldr:
8 nap,nehez,erthetetlen fogalmazas, azert megeri csinalni, lofasz.