Quote (jarabekg @ 20 Jan 2012 12:21)
A mostani kormánynál ez abszolút nem volt meglepő, ráadásul, az hogy most fogadták el a tervezetet, nem azt jelenti, hogy most is dolgozták ki, az előző variáció ellen már októberben is voltam tüntetni.
Egyébként értem, és átérzem az álláspontot, látom, hogy túlzás, hogy rosszkor csinálták, hogy borzasztó intézkedés, akár mint szinte az összes többi eddig, de még mindig sokkal ésszerűbb mint mondjuk a magánnyugdíj pénztárak benyúlása. De mondjuk látván, hogy mi folyik például egy SZTE GTK-n, kifejezetten hidegen hagy, ha nem járna oda csak tényleg az, aki minden féle képp oda akar menni, és nem csak szét akarja partizni magát az egyetem alatt.
ez oké, csak nagyon felmegy bennem a pumpa, amikor valaki azt mondja, hogy ne legyek ideges, mert ez egy teljesen jó döntés..
Quote (jarabekg @ 20 Jan 2012 12:29)
építőről meg vikről hullanak ki a legtöbben az első félévben/évben
akkor talán nem lehetne ez ellen tenni? mondjuk, hogy akit felvesznek államira, és az első év után kibukik, annak vissza kelljen fizetni? kicsit megcsappanna a jelentkezők száma.. miért kell fizetnie az államnak az inkompetens emberek tanultatását?