Quote (Anarkin @ Mar 4 2010 06:54pm)
Én is leírom a véleményemet, mert az említett gamek mindegyikével éveket játszottam (legkevesebbet UT-val, legtöbbet CS:S-al)
Quake meg UT egy teljesen más kategória, abszolút felesleges összehasonlítani CS-vel.
Sem UT-ban, sem Quake-ben nem voltam sosem kiemelkedő -- persze bunnyzni tökéletesen megtanultam keserves hónapok alatt mindegyikben, és pub-on is legyőztem a nagy átlagot, de ez tudjuk kb. mit jelent..
CS:S-re talán azt mondanám, hogy ott high közeli lehetek, de ott sem az aim ami a legtöbbet nyomja a latba -- és itt jön képbe a mozgás. Szinte évek óta ugyan úgy lövök, egyszerűen csak amíg Quake-ben és UT-ban annak kell kifejlődnie, hogy átlásd a következő 15 lépésedet, merre megy ő, merre mész Te (mivel piszok gyorsan szántasz át a pályán) addig CS:S-ben azt kell megtanulni, hogy abban a "korlátolt testben" milyen mozdulatokkal tudsz a leghamarabb lőni, visszabújni, és ráérezni ezek ritmusára
Ízlések és pofonok, hogy kinek mi tetszik, de ismételten: A 3 három játék 2 teljesen különböző kategória, annak ellenére hogy FPS-ek
útébe nincs banni ofx
DE AZÉRT ÉRTEM ÁM MIT AKARSZ MONDANI :DDDDDDDDDDDDDDDDD