Quote (BiceBoca @ Mon, 25 May 2009, 20:55)
figyelj. nem kötelező gratulálni. de. ha örülni nem tudsz egy ilyen hírnek(mert én még mindig azon vagyok hogy ez egy élet és ennek csak örülni szoktak.legalább is a normális emberek.)akkor ne is szólj hozzá mert nekem ugyan nem okozol fájdalmat vele(ha ez lenne a célod),engem ugyan nem húzol fel vele( ha ez lenne a célod)és ezzel ugyan nem leszel sukárlegény (ha ez lenne a célod). de ha így nem megy akkor leírom rövidebben is: HA OKOSAT NEM TUDSZ FASZSÁGOT NE MONDJ.
egyébként ha neked fontos valami neked is jólesik ha megdicsérnek/gratulálnak stb. NEKÜNK EZ FONTOS és hangsúlyozom NEM KÖTELEZŐ SENKINEK SE GRATULÁLNIA. ennyi.
ezt azért megkérdőjelezném
mellesleg akkor már csak azért is idehányom, hogy ez egy kurva nagy felelőtlenség szerintem... és nem azért, hogy bántsalak, és nem is azért, mert én olyan marha sokat tapasztaltam
(azért megjegyzem 22 vagyok, 6 és fél éve a barátommal, most fogunk összeköltözni, de rengeteget gondolkodtam azon, hogy mi lesz, ha mégsem megy?.... mert lehet, hogy nem fog... ez csak célzás, hogy esetleg lehet, hogy mert most nagy hirtelen ezt gondoljátok, mégsem ti vagytok az igaziak egymásnak)
Lacuska kérlek ne haragudj rám ezért a postért, ettől még