Quote (ButUCItsNotMeItsNotMyFamilyInUrH @ Tue, 13 Jan 2009, 01:45)
blokk az mindig hetvenot, marmint ha monsterek ellen 75 akkor pvpben is
tovabba ha pvpben ugy esik hogy eltalalnanak - amire ugye 25% esely van - akkor meg tovabbi esely van arra hogy nem fognak eltalalni, ami a te DEFedtol, ellenfel ARjatol meg a te es a tamado szintjetol fugg, meg neha a skillel amivel tamad
Pontosan. Így whistand magában semmi. Ocu minek? azt hittem, hogy rare +5/6 FB orb... Omg ocut felejtsd el! Spirit=+mana, +vit, +55fhr, +5fcr (ami kurvafontos, lévén 105 a határ), és magic damred (nemröhög, jó az!).
Soso setup szerintem így a legjobb:
weap: spirit
shield: whistand/sanc caster ellen
arm: viper
sapi: 3/20/2s magic//rare szép statokkal, de ez drága tud lenni...
amu: +2fire/fcr/life/mass mana amu, vagy 3/xxlife
gyűrű: sojok leginkább, ha kell fcr 10 fcr/dex/SOK mana
cipő: ww (15dex+65 life)
kesztyű: frost/mage, ha frost akkor belt-gyűrűk-amunak kell 20at adnia (én frostolnék)
belt: caster belt, 10fcr-24fhr-life(50+) elsődlegesen, mana jó még, str nn. meele ellen sting, ekkor egy sojt lecserélsz fcr ringre
Soxba: 7fhr-stat ring, -req ha nem frostot használsz (ezzel is statot spórolsz, frost esetén kell 60str), esetleg fhr+@. 55+24 fhr-ed van, maradékot jewelből a legjobb kihozni, ha erre nincs keres skiller/sc.
Tvt-re kell res+MB egyszerre, ilyenkor vagy @ minden itembe, vagy blockot úgy belőni hogy sanc-al legyen meg a max (mivel az ad 20 dexet nem nehéz, +20 fhr miatt base sting, bowerek/meelek ellen).
Váltás: medi miatt insight, olyan staffba amin van CA arm.
Könnyen lehet hogy van jobb setup ennél is, de most nem fogok ezen agyalni, megyek vissza tanulni.