d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Online Rpg > The West
Prev12627282930170Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 145.00
Dec 7 2008 10:50am
engem is hívjatok be, van 700$-om, szívesen segítek építeni ^^
Member
Gold: 124.45
Dec 7 2008 10:50am
Quote (ElCapitano @ Sun, 7 Dec 2008, 16:39)
Nincs, már létezőt csinálnak, én munkást kezdek és félre rakom $$, majd alapítok, Troll Pit. lesz a neve. biggrin.gif

Csak egy tipp. Nyomd meg alul a kék földgömböt. A piros pöttyök mind a városokat jelentik. Felesleges újat csinálni, hidd el. Városba onnan jön be gold, hogy ott vásárolnak: hotel, vegyesbolt, szabó... HA nem külső forrásból jön a zsé (nem városlakóktól), elvérzik a város. 1 hotel ~3k gold. Vegyesbolt, szabó úgyszintén. Naponta ~30 dolcsit kerestek, 5en. HA mindenki mindent belead (ami hidd el kurvanagy áldozat, gyakorlatilag megáll a fejlődésben a karid), úgy is olyan későn lesz hotel meg hasonlók, hogy addig a környező faluknak is. ==>nem lesz kuriózum ==>alig jön + píz. Ezen felül a subosok jó része már ToEC-be megy.
Higgyétek el, mire kiépítetek egy minimális várost is minden forrást feláldozva, addig már meglesz a lakópark 3-4 is itt. Persze úgy nyomjátok ahogy akarjátok, de mocskosul sokba van egy város...

Quote (Vharimatras @ Sun, 7 Dec 2008, 16:48)
szamár az mindenhol 1000 pénz ? sad.gif

Saját városban 250. Ha meglesz lakópark 2, átadom a helyem pár napra szívesen, hogy megvedd a szamarat a küldihez. Bár Te lehet benne is vagy a második hullámban, nem tudom hirtelen.

VRT: csigavér, pikkpakk meglesz a bővítés. biggrin.gif

This post was edited by Oberon_os on Dec 7 2008 10:52am
Member
Gold: 1,111.11
Dec 7 2008 10:53am
Quote (Oberon_os @ Sun, Dec 7 2008, 06:50pm)
Csak egy tipp. Nyomd meg alul a kék földgömböt. A piros pöttyök mind a városokat jelentik. Felesleges újat csinálni, hidd el. Városba onnan jön be gold, hogy ott vásárolnak: hotel, vegyesbolt, szabó... HA nem külső forrásból jön a zsé (nem városlakóktól), elvérzik a város. 1 hotel ~3k gold. Vegyesbolt, szabó úgyszintén. Naponta ~30 dolcsit kerestek, 5en. HA mindenki mindent belead (ami hidd el kurvanagy áldozat, gyakorlatilag megáll a fejlődésben a karid), úgy is olyan későn lesz hotel meg hasonlók, hogy addig a környező faluknak is. ==>nem lesz kuriózum ==>alig jön + píz. Ezen felül a subosok jó része már ToEC-be megy.
Higgyétek el, mire kiépítetek egy minimális várost is minden forrást feláldozva, addig már meglesz a lakópark 3-4 is itt. Persze úgy nyomjátok ahogy akarjátok, de mocskosul sokba van egy város...

hm akkor az is bevétel a városnak hogy itt adunk el cuccokat?
akkor mielőtt átadom a helyem vkinek eladok pár dolgot
btw ~1,5 óra mulva végzek utána jöhet helyemre más ha van jelentkező aki tud hozni $-t+építést smile.gif
Member
Gold: 0.18
Dec 7 2008 10:53am
Quote (Oberon_os @ Sun, Dec 7 2008, 06:50pm)

Jó csak, Erőre,Építésre,Ütőerőre rakok elég sokat, Munkás klasszom lesz, Sínlerakásbó meg Kőfejtésből hülyére kereshetem magam, és akkor lépjek be egy városba és fizessek azért, hogy építhetem a munkás karakteremmel?
Member
Gold: 3,555.00
Warn: 30%
Dec 7 2008 11:01am
vki postolná a linket ahol le vannak írva a dolgok?
Member
Dec 7 2008 11:02am
Quote (ElCapitano @ Sun, 7 Dec 2008, 16:53)
Jó csak, Erőre,Építésre,Ütőerőre rakok elég sokat, Munkás klasszom lesz, Sínlerakásbó meg Kőfejtésből hülyére kereshetem magam, és akkor lépjek be egy városba és fizessek azért, hogy építhetem a munkás karakteremmel?

első rész: Csak erre ne tegyél ember. Haladj a küldikben, és tartalékolj pár pontot. Semmivel nem építesz gyorsabban 20as építészettel sem, ha jól tudom.

vastagított: akkor ne lépj be városba. biggrin.gif De minek csinálnál +1 várost, ha nagy áldozat hogy fizetésed része elmegy rá+meló van vele? Sajátba még több dolcsi+NRG van... Mert saját? ToEC-ban úgyszintén 80%ban subosok lesznek... Mert akkor előbb leszel városlakó? Ez igaz, de minden $+NRG elmegy rá, és pikkpakk ott találod magad, hogy van egyazon részen még 10 másik város, és semmi esély a kitörésre. Ezen kívül bár előbb leszel városlakó, később leszel olyan városban, aminek előnyeit is élvezheted, mintsem azt hogy rá kell áldozni.

Senkit nem akarok lebeszélni alapításról, de az, hogy van párezer putri, imo elég indok hogy felesleges +1, ami minden forrást kiszed egy kariból, és még csak előnye sincs.
Member
Dec 7 2008 11:03am
Quote (Vharimatras @ Sun, 7 Dec 2008, 17:01)
vki postolná a linket ahol le vannak írva a dolgok?

http://westtool.redio.de/w1/aquest.php#quest36
Member
Gold: 0.18
Dec 7 2008 11:05am
Quote (Oberon_os @ Sun, Dec 7 2008, 07:02pm)
első rész: Csak erre ne tegyél ember. Haladj a küldikben, és tartalékolj pár pontot. Semmivel nem építesz gyorsabban 20as építészettel sem, ha jól tudom.

vastagított: akkor ne lépj be városba. biggrin.gif De minek csinálnál +1 várost, ha nagy áldozat hogy fizetésed része elmegy rá+meló van vele? Sajátba még több dolcsi+NRG van... Mert saját? ToEC-ban úgyszintén 80%ban subosok lesznek... Mert akkor előbb leszel városlakó? Ez igaz, de minden $+NRG elmegy rá, és pikkpakk ott találod magad, hogy van egyazon részen még 10 másik város, és semmi esély a kitörésre. Ezen kívül bár előbb leszel városlakó, később leszel olyan városban, aminek előnyeit is élvezheted, mintsem azt hogy rá kell áldozni.

Senkit nem akarok lebeszélni alapításról, de az, hogy van párezer putri, imo elég indok hogy felesleges +1, ami minden forrást kiszed egy kariból, és még csak előnye sincs.

Hát nemtom, 14-en úgyis lehet retalentelni, amúgy meg ahogy nézem képtelenség úgy skillezni hogy minden küldit meg tudj csinálni. ~~
Member
Gold: 1,080.60
Dec 7 2008 11:06am
engem is hívjatok! mad.gif
426$ 44 enerdzsi

edit: hopp!
slay meghívott 'Los Amigo' városba (új)

!!!!

mit tegyek?sad.gif 2 lakosa van.

This post was edited by farki on Dec 7 2008 11:07am
Member
Gold: 0.00
Warn: 40%
Dec 7 2008 12:05pm
-Jó tárgyakkal minden kijön majd , nyugi .Amúgy $-ért bármikor módosíthatod 14 felett .

-Ghost , és Ibolykane : holnapra küldök meghívót . A ti segítségetekkel szinte majdnem kész is a lakópark akkor . / Légyszi pm a játékban , hogy ne felejtsem el ( asci )biggrin.gif

-saját város üzleteiben minden 4x olcsóbb , kivéve hotel .
Go Back To Magyar Topic List
Prev12627282930170Next
Add Reply New Topic New Poll