Quote (sylke @ 19 Jun 2023 09:20)
sajnos igen. defenziv spelleket kell ahhoz használni, hogy damolj = be kell teleportálni pack közé (elveszitesz 1 cc breaket itt) és frost novázni hogy valami sebzés is kijöjjön belöled, aminek az a vége hogy ha nem huztál össze minden monstert, akkor meghalsz.
lvl100 és tier 70+ nm dungeonben annyira meghalsz már mindentöl, hogy nálam a karakter volt hogy csak eldölt és a játék ki se irta hogy mitöl, de gyanus hogy jött egy nagyobb szellö
közben pedig nincs akkora damod, hogy felrobbantsd az egész képernyöt 1 hitre, igy gyakorlatilag 40 percig vért izzadva 2 monsterenként lehet haladni elöre
nagyon gyenge a class, leginkább azért mert minden dam feltételhez kötött (vagy slow vagy chill vagy frozen/stun, amire amugy minden boss immunis, és ha az eliteket nem ölöd meg 2 ccböl akkor azok is immunisak lesznek vagy 5 secre) pedig amikor lehet vele blastolni kisebb tieren az meg tök fun közben
Quote (SteelMeetsSteel @ 19 Jun 2023 12:41)
szerintem garantaltan hamarabb megunod majd adungeonozast minthogy ezekig aproblemakig eljuss.
nem muszaly raimenttel beleteleportalva jatszani, de ha mashogy csinalod is csak ido kerdese hogy igy jarjal
a classok durvan elteroen scalelnek. az sc sorc utan most egy hc druiddal jatszok es olyan dolgok amik a sorcot garantaltan egyhiteltek 5-10% hapet sem vesznek le rola
endgame, a barb a leggyorsabb, legtankosabb, legnagyobb sebzesu a 15. nerf utan is, mig a tobbi ezekbol legfeljebb egyet tud. a sorc meg a necro meg egyetse
Még csak renownokat tolom és eddig tudtam pörgetni rendesen, viszont melo miatt következő hetekben jóval kevesebbet, szóval sztem el se jutok addig mint Syl, mielőtt kijönne a season
nekem eddig az jött at azért figyelnek a feedbackre és nem csodálkoznék ha season előtt kezdenének vmit a sorccal
Az mondjuk bejönne ha nem ice shard lenne a meta, a teleportos, középre rantok mindent és felrobbantom gameplay bejon, de az ice shard mint spell, hat nem tudom, elég ratyi
This post was edited by Fej on Jun 19 2023 05:46am