Quote (Karan2_Returned @ Oct 3 2017 09:09pm)
hosszu törtenet, megprobalom összefoglalni a lenyeget
egy ügyfel megkert minket hogy evalualjunk egy draga fizetös frameworkot egy projekthez amit 2-3 even at kene fejleszteni (ergo vegtelen penz)
az elsö honap utan batran kijelenthetem hogy egy rakas fos az egesz framework, es több ertelme lenne akar scratchböl megirni, meg 5 developerböl 4 utalja
a cegalapito senior dev aki dolgozott mellettem elment nyaralni, es engem kert meg hogy beszeljek az ügyfellel hogy mutassam be neki hogy mire jutottunk egy honap alatt, meg hogy mi a tapasztalatunk
nekem az az öszinte velemenyem hogy ezt nem kene eröltetni, az ügyfel viszont 2 ev elökeszület utan jutott arra a következtetesre hogy marpedig ez az egyetlen megoldas, es valoszinüleg nem velünk fogjak megvalositani az egeszet ha ezt mondanam
Eleg egyszeru: kiajanlod neki amit ker, es megjegyzed, hogy ezt szerinted hogyan kellene mashogy csinalni, ezert es ezert
Ha maradnak az eredeti tervnel, akkor megcsinaljatok, es furodtok a penzben, ha ertekelik a proaktivitast, akkor veltek csinaltatjak meg
miert egy autista programozo beszel az ugyfellel? miert nincs egy meedzser ur akinek ez alap? :S