Quote (tevetava @ May 7 2014 06:31am)
Rak ec tbc, de reg nem keltem ilyen koran...
nekem reggel 5 kor kellett kelni
ofc kinyomtam
de vmi csoda foitán 05:24kor kipatant a szemem
fökaptam a ruhát fogat mostam össze se pakoltam aztán jöttem
HÁT MIEN ÉLET EZ AZ EMBER IDŐRE KELL KELJEN SZARJON FEKJEN?!?!?!? nem hercegnőhöz méltó
kéne már az a gecis lottó ötös
minden órát kibasznék a lakásból
ma vissza is megyek majd venni egy full szelvény ötös lottit, meg egy full szelvény hatost
1350
1350
és most még szerencseplusz akcio is van, mindkettővel lesz esély nyerni mégegyszer 1-1 milliót
még az 1 millio is jo lenne
1 évig élnék belőle nyugalomba aztán ha elfogy kinyirom magam azt kész má éltem eleget ezen a szar bojgon
ha neki állnék dogozni a jövön bele is gebedhetnék mire elérem azt amit szeretnék vagy mint apám 60 éves lassan azt még mindig sporol meg kucorgat egy full élet munka után wtf
hol éri ez meg sehol
szar világ
de ma huzzák skandinávot is, arra is adtam fel 2t meg mindjárt felnyomok smsbe mégegyet
125 millio na azzal már jol élnék egy darabig
20 évre lebontva az 520 ezres havi fizetés lol
40k a rezsi (fasz se venne nagyobb lakást)
40kt simán elzabálok, de mindennap jokat kajálnék innék ugyhogy ez legyen a háromszorosa 120k
visszamennék edzésre, hogy mozogjak is (akkor mar ugyse kene massal torodnom ilyen hogy munka meg idemegyek odamegyek, csak ez lenne, np)
na szoval ez igy 160k de legyen 200k járulékos költségek etc
de szoval hogy nem koltenem el a havi 520-at se..
mondjuk az elejen beszereltetnék vmi fasza inverteres klímát, meg i7s 6gb gddr5 vgas gép azért beszerezném szal ja, az elejen elmenne siman 5 millio erre-arra
szoval csak 120 millioval szmaoljunk de a faszt, szamoljunk 100 millioval mert adnek anyameknak is tesomank
100 miskával számolva is az havi 416k foint
istenem
többet nem mennék közétek
rák társadalomba
de azért a pizzafutároknak jo dolga lenne me ha 1390 a pizza adok neki 2000t mondom thx
de azért 5000t nem adnek ha csak 5ksom lenne mondaman 2kbol kerek vissza
szal nem szornam a penzt de faszom se rágná a szarát 500ftk miat
This post was edited by Senee on May 7 2014 01:02am