Quote (zsansaccount @ 28 Aug 2013 14:14)
attól még nem leszel gold player, h tudsz és betartasz 1-2 olyan dolgot, h nem pickelek ki carryt előre meg veszek wardokat. de amíg csak ilyen casual játékos vagy (mint én meg a sub nagy része), h napi max 1-2 gamet játszol, addig egy bizonyos szintnél nem tudsz tovább jutni. tudom, h gamek száma =/= skill, de ha nem gyakorolsz (vagy nem vagy vmi istentelen tehetség), akkor átlagos szinten leszel
szerintem meg az egész arról szól hogy addig kell promozni amíg egyszer be nem adja azt hogy NE legyen 5-ből 2 gameben afk..
ranked pályafutásom: 1 hét alatt eljutottam gold promoig háromszor, és mindegyikben az volt amit fent leírtam.. "okj enough"
hát szerinted akkor az emberek nem okkal panaszkodnak? mert én nem sírtam (igazából nem is postolok a topicba), csak úgy mondom hogy lehet hogy van benne valami
kb 4k game után is arról szól a dolog hogy mennyiszer próbálom meg, nem arról hogy milyen szinten játszunk.. mintha ajtókat nyitogatnék ladder slasherben hogy 5-ből mennyiből jön ki az afk-monster
cs-ben 168 órára bannolnak matchmakingből ha valaki kilép 3 percre (komolyan xD), ott érdekes mód nincs ilyen probléma
Quote (putincykavodka @ 28 Aug 2013 14:31)
nem ugral senki, de azert mulatsagos nezni ahogy bronzosok mindig megszakertik a gamet. meg ahogy mindenki mindig bepostolja mekkofra imba csempion az amivel eppen nyert
csak hidden mmr rating van dotaban, es a 10 jatekos mmrje alapjan a replayeket sorolja be normal, high, very highba, akikkel jatszom es a dota topikba postolgatnak, majdnem mind very highos, ami az aktiv playerbase utan a felso 10%, meg syl is, akinek 5 ev dota utan meg mindig koze nincs a gamehez, de azert kosz, hogy kerdezted
rendes mmr csak par napig volt dotabuffon. appan a 2napban verhettem a nevem melletti szamra, aztan volvo azt is elrendezte
xD
This post was edited by Anarkin on Aug 28 2013 06:35am