d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Politika Topic
Prev12682692702712721468Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 33,265.80
Jul 4 2013 03:16pm
Quote (Inakwo @ 4 Jul 2013 22:14)
amugy valahol ő is csak azt szeretné ha Karancslapujtőn kimehetne az utcára anélkül hogy rákötnének.
Én iscska azt akarom hogy ne ismétlődjön az meg mint 3 hete hogy jöttek a szomszéd faluból 3 autoval bejöttek a kocsmába és elkezdték verni a barátaimat amiből rendőrségi ügy lett mert kihivták őket.
Most meg azt mondták a rendőrök hogy sajnos nem tudnak mit csinálni mert 8 napon belül gyogyulo sebek voltak... Max egy kis ejnye bejnye lesz...

Ezt kellene a megoldani, hogy ne azon kelljen gondolkoznom mikor szurnak le, egy szombat este. Persze neked könnyebb belgiumbol vagy hol vagy :D

Most jottem haza Pestrol.

Es igen, ez azt jelenti, hogy a torvenyeknek nincs eleg visszatarto erejuk, keves a rendor, rosszak a birosagok de nem azt, hogy a ciganyok genetikailag rosszabbak nalunk.

Member
Gold: 33,265.80
Jul 4 2013 03:17pm
Quote (Baleee @ 4 Jul 2013 22:15)
Gratulalok Josheide Tamasnak, a sub politikusanak, aki egyszerre meleg, humanista, feminsita, es meg ki tudja mihez ert. A maga fajta zseniknek pazarlas politikusnak menni.

Idovel talan felismerik a koszos kis tokesek is a nepi bolcsessegek es a 2x ev alatt empirikusan szerzett tudas hatalmat.

Ennyit a josheidetamaspolitikusretorikameggyozestudomanyaelitistahumbug temarol.

:DDD

szanalmas vagy
Member
Gold: 69.85
Jul 4 2013 03:18pm
Quote (josheide @ 4 Jul 2013 23:16)

Es igen, ez azt jelenti, hogy a torvenyeknek nincs eleg visszatarto erejuk, keves a rendor, rosszak a birosagok de nem azt, hogy a ciganyok genetikailag rosszabbak nalunk.

Ahol utobbi eveid nagyreszet is toltod.

Quote (josheide @ 4 Jul 2013 23:17)
:DDD

szanalmas vagy

Ugyan ezt erzem. Nem tartalak tobbre, mint barmelyik mas politikust. :)

Bort iszol, vizet predikalsz.

This post was edited by Baleee on Jul 4 2013 03:20pm
Member
Gold: 2,366.74
Jul 4 2013 03:21pm
Quote (josheide @ 4 Jul 2013 22:16)

volt már velük bármilyen konfliktusod amugy?

Member
Gold: 1.00
Jul 4 2013 03:24pm
Érdekes amúgy az öröklődés, mert itt magyarországon a többség inkább a spanyol, olasz (déli) mentalitáshoz vonzódik, és szívesebben élne köztük, mint mondjuk az északi skandináv népek között vagy a finnek között. A norvégok még csak nem is puszilkodnak, az anya a gyerekét sem. Hidegek távolságtartóak. Én meg itt vagyok egyedül és ezer emberből egy vágyik még erre itt rajtam kívül.

Kb a idegennek érzem magam itt, és otthon érzem magam azok között az emberek között. Bár szerintem már észrevettétek, hogy mennyire más vagyok, mint az itteni mentalitás, az itteni emberek. Nehezen is viseljük egymást.

Szóval ezekben például sem a neveltetésemre, sem a származásomra nem hasonlítok. De az értékrendem az viszont a neveltetésem (vagyis inkább a látott példa).

Lehet jobban utána fogok olvasni ennek a gyerekkori pszichológiának / személyiségfejlődésnek, érdekes téma.

Quote (Inakwo @ 4 Jul 2013 23:21)
volt  már velük  bármilyen konfliktusod amugy?

nem a probléma létezését tagadjuk, hanem a genetikai kódoltságát.

This post was edited by CyberPunk666 on Jul 4 2013 03:25pm
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Jul 4 2013 03:24pm
Quote (Baleee @ 4 Jul 2013 23:15)
Gratulalok Josheide Tamasnak, a sub politikusanak, aki egyszerre meleg, humanista, feminsita, es meg ki tudja mihez ert. A maga fajta zseniknek pazarlas politikusnak menni.

Idovel talan felismerik a koszos kis tokesek is a nepi bolcsessegek es a 2x ev alatt empirikusan szerzett tudas hatalmat.

Ennyit a josheidetamaspolitikusretorikameggyozestudomanyaelitistahumbug temarol.

Ez az amirol beszeltem mar regebben is, hogy egy mas kornyezetben szocializalodott, jelenleg az 'elitben' helyet foglalo szemely honnan a tokombol erezne at a melyszegenyseget, vagy a cigany problemat.

cigányprobléma lehet hogy van, de aki azt mondja hogy ezzel születnek (vagy bármivel kódolva születnek) az egyszerűen csak buta

és tökre nem ellened írom ezt

(hanem mindenki ellen aki így gondolja huehuehue)

ezek után nincs milyen meggyőzéstudományt előszedni, egyszerűen csak szerintem wtf fejet vágot joshi
Member
Gold: 69.85
Jul 4 2013 03:25pm
Quote (CyberPunk666 @ 4 Jul 2013 23:11)
mondjuk szerintem nem kell genetikusnak lenni, hogy utánaolvass és legyen fogalmad mondjuk a személyiségfejlődésről, de azt már kevésbé értem, hogy hol olvasta az öröklődést, mert én hobbi szinten olvasgattam erről és nagyon mást találtam az ide vonatkozó irodalomban.

Ez az amit mondtam, hogy csak az érthet/formálhat véleményt bármiről, aki annak a témának professzora, ez egy undorítóan idióta mentalitás.

Mellesleg Lorenz és Tinbergen vagy kik voltak, akik Nobel-t kaptak azért mert bizonyították a tanulás és ösztönök hogyan viszonyulnak egymáshoz meg, hogy az evolúció és a genetika az a magatartási formákra is vonatkozik.

Amúgy: keress rá arra, hogy magatartásgenetika/Behavioural genetics - bár még ha azt vesszük eléggé gyerek cipőben jár és lehet merész kijelentés azt írni, hogy kleptománia, stb génekhez kötött (is lehet), ettől függetlenül lehet.

Quote (CyberPunk666 @ 4 Jul 2013 23:24)
Érdekes amúgy az öröklődés, mert itt magyarországon a többség inkább a spanyol, olasz (déli) mentalitáshoz vonzódik, és szívesebben élne köztük, mint mondjuk az északi skandináv népek között vagy a finnek között. A norvégok még csak nem is puszilkodnak, az anya a gyerekét sem. Hidegek távolságtartóak. Én meg itt vagyok egyedül és ezer emberből egy vágyik még erre itt rajtam kívül.

Kb a idegennek érzem magam itt, és otthon érzem magam azok között az emberek között. Bár szerintem már észrevettétek, hogy mennyire más vagyok, mint az itteni mentalitás, az itteni emberek. Nehezen is viseljük egymást.

Szóval ezekben például sem a neveltetésemre, sem a származásomra nem hasonlítok. De az értékrendem az viszont a neveltetésem (vagyis inkább a látott példa).

o/ Én is jobban szeretem az északi vidékeket + rühellem ezt a nyálas puszilkodós dolgot. : DD Szóval jha, meg tudlak érteni.

This post was edited by Baleee on Jul 4 2013 03:35pm
Member
Gold: 80.00
Jul 4 2013 03:27pm
Quote (CyberPunk666 @ 4 Jul 2013 22:24)

Lehet jobban utána fogok olvasni ennek a gyerekkori pszichológiának / személyiségfejlődésnek, érdekes téma.

en is szivesen elnek eszakabban, hasonloan vagyok mint ahogy leirtad, de megsem erzem, hogy emiatt mas lennek, vagy ne jonnek ki emberekkel.
Member
Gold: 2,366.74
Jul 4 2013 03:29pm
Én mindig csak azt mondom hogy senkinek nem kivánom azt hogy minden 2. vagy 3. héten olyan balhéba kerüljön ahol akár kést is kaphat a veséjébe

Erre felénk sajnos elég sűrű és higgyétek el nem a "magyarok" balhéznak... de szerintem erről tudna más is mesélni itt a forumon.

na mind1 eléggé elkeserítő a helyzet és csak rosszabb lesz/lett az elmult években

Quote (CyberPunk666 @ 4 Jul 2013 22:24)

de érted mit mondok? :D

10bol akár 10x is a kisebbség csinálja a feszkot, akkor most mi a megoldás? ha meg azt mered mondani cigány akkor jönnek családostul és a szart is kiverik belőled jobb esetben. vagy mennek árulkodni az onbudszmanhoz hogy rasszizmus...

durván kinyilik a bicska a zsebembe amikor már megjelennek. a viselkedésüktől is kiráz a hideg

This post was edited by Inakwo on Jul 4 2013 03:33pm
Member
Gold: 4,391.00
Jul 4 2013 03:30pm
Quote (Cpt_Ghost @ 4 Jul 2013 23:27)
en is szivesen elnek eszakabban, hasonloan vagyok mint ahogy leirtad, de megsem erzem, hogy emiatt  mas lennek, vagy ne jonnek ki emberekkel.

ez a szokasos heti cp666 probalja DZSASZTIFIKALNI az autizmusat post
Go Back To Magyar Topic List
Prev12682692702712721468Next
Add Reply New Topic New Poll