d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > General That Feel When Topic > Mutasd Ki érzéseid
Prev1268626872688268926905001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Jan 27 2014 06:43pm
Quote (RRC @ Jan 28 2014 12:27am)
geci drága
felesleges
károsítja a tüdőt

te meg 12 eves vagy
Member
Gold: 0.16
Jan 27 2014 07:03pm
Quote (Eoghan @ Jan 28 2014 12:43am)
te meg 12 eves vagy

kösz hogy emlékeztettél, máris elszívok egy cigit hogy ne legyek olyan kurva ideges miatta
Member
Gold: 316,730.65
Trader: Trusted
Jan 27 2014 07:21pm
El se hiszem hogy sok óra driverre vadászás után rájöttem hogyan kell anélkül faxolni. Win8..

/Scannelni....... :D

This post was edited by Namechange on Jan 27 2014 07:23pm
Member
Jan 27 2014 08:12pm
Quote (sr08 @ Jan 27 2014 01:01am)
tfw október óta vége a barátnőmmel, azóta még találkoztunk néha, de legutóbb nagyon összevesztünk és nagyon hiányzik de tudom hogy úgy sem lesz semmi belőle mert egy rohadt ócska ribanc és retardált is

Quote (sr08 @ Jan 27 2014 02:35am)
véletlen nem Szandrának hívják a tiédet is akkor már? :D
úgy érzem jelenleg hogy nem fogom tudni soha kitörölni magamból és mindig érezni fogok iránta valamit, tudom hogy nem tudnék hozzáérni mert utánam már mással csinált dolgokat, de legbelül még is szeretném ha újra akarna engem és az egészet... ez a legrosszabb benne.
két dolgon pörög az agyam, hogy már sohasem lesz olyan mint a szakítás előtt, viszont belül meg van bennem a remény hogy egyszer még jó lehet és jobb lesz mint valaha...

na mind1 befejezem a sírást

amúgy meg egy undorító féreg, leköpném, gyűlöletet is érzek iránta és egy olcsó könnyen megkapható nőnek tartom, megalázott és egyik szava ütötte a másikat, sokszor hazudott

tfw rámír volt bnőm legjobb fiúbarátja(akivel még mindig elég jóban vagyok), hogy az exem szeretné ha ott lennék a szalagavatóján és a barátja meg próbál győzködni hogy menjek el, mert hogy ez milyen fontos lenne szandrának meg már jegyet is vett nekem hogy hátha elmegyek
ennyit arról hogy alszok ma éjszaka, felzaklatott a dolog

This post was edited by sr08 on Jan 27 2014 08:12pm
Member
Gold: 5,390.00
Jan 27 2014 08:15pm
Quote (sr08 @ Jan 28 2014 03:12am)
tfw rámír volt bnőm legjobb fiúbarátja(akivel még mindig elég jóban vagyok), hogy az exem szeretné ha ott lennék a szalagavatóján és a barátja meg próbál győzködni hogy menjek el, mert hogy ez milyen fontos lenne szandrának meg már jegyet is vett nekem hogy hátha elmegyek
ennyit arról hogy alszok ma éjszaka, felzaklatott a dolog

te nem ilyen 25 korul vagy? Kulfoldon elsz dolgozol etc, kozben van egy meg mindig gimis exbaratnod? Nem volt fura?
Member
Jan 27 2014 08:18pm
Quote (jarabekg @ Jan 28 2014 04:15am)
te nem ilyen 25 korul vagy? Kulfoldon elsz dolgozol etc, kozben van egy meg mindig gimis exbaratnod? Nem volt fura?

22 multam szeptemberben
o 20 eves nem ugy alakult az elete ahogy kellett volna ezert vegzos most...gondolkodasban eleg erettnek talaltam az elejen, aztan beleszerettem es miutan rajottem a dolgaira mar nem volt mit tenni

nem tudom most mit csinaljak, de mi a fasznak mennek el? hogy felhasznaljon mint 1 kibaszott targyat? semmi ertelme elmennem kb.
miert nem hagy mar beken
Member
Jan 27 2014 08:26pm
Quote (sr08 @ Jan 28 2014 03:18am)
22 multam szeptemberben
o 20 eves nem ugy alakult az elete ahogy kellett volna ezert vegzos most...gondolkodasban eleg erettnek talaltam az elejen, aztan beleszerettem es miutan rajottem a dolgaira mar nem volt mit tenni

nem tudom most mit csinaljak, de mi a fasznak mennek el? hogy felhasznaljon mint 1 kibaszott targyat? semmi ertelme elmennem kb.
miert nem hagy mar beken

En biztosan megkerdeznem tole, hogy miert akarja hogy elmenjek. Ha ujra egyutt akar veled lenni, es te nem akarsz, akkor ne menj el mert felesleges, viszont ha te is ujra egyutt akarsz lenni, akkor menj. De ha csak azert kellene hogy elmenj, hogy megmutogasson a 17 eves kis baratnoinek, hogy nezzetek micsoda pindur pocaklako rezso komamuram van nekem, akkor tutira nem mennek el.
Igazabol az egesz picsogas is olyan kb int egy elcseszett gimis romanc, nem tudom, hogy miert nem tudjatok ezt erett normalis emberkent megbeszelni ha mar mindketten joval tulvagytok a 18-on. Ha erre van igenyed jo ez a no is, de ha nem akkor el kene az ilyesmit felejteni.

ez eleg osszefuggestelen lett, de mar elegge faradt az agyam, hamozd ki belole azt amit szeretnel hallani xd
Member
Jan 27 2014 08:31pm
Quote (jarabekg @ Jan 28 2014 04:26am)
En biztosan megkerdeznem tole, hogy miert akarja hogy elmenjek. Ha ujra egyutt akar veled lenni, es te nem akarsz, akkor ne menj el mert felesleges, viszont ha te is ujra egyutt akarsz lenni, akkor menj. De ha csak azert kellene hogy elmenj, hogy megmutogasson a 17 eves kis baratnoinek, hogy nezzetek micsoda pindur pocaklako rezso komamuram van nekem, akkor tutira nem mennek el.
Igazabol az egesz picsogas is olyan kb int egy elcseszett gimis romanc, nem tudom, hogy miert nem tudjatok ezt erett normalis emberkent megbeszelni ha mar mindketten joval tulvagytok a 18-on. Ha erre van igenyed jo ez a no is, de ha nem akkor el kene az ilyesmit felejteni.

ez eleg osszefuggestelen lett, de mar elegge faradt az agyam, hamozd ki belole azt amit szeretnel hallani xd

azert akarja hogy elmenjek mert szeret, de kapcsolatot meg nem akar, ezt meg sem kell kerdeznem kb magamtol is tudom...
megbeszeltuk tobbszor is, azt mondta hogy o nem akar kapcsolatot de szeret, es hogy azert beszeljunk ettol fuggetlenul, mondom egesz biztosan beszelni fogok ezek utan, hogy eled a regi eletedet flortolgetsz minden hetvegen massal vagy... en pedig majd jopofizva beszelgetek veled mikozben szerelmes vagyok, nem tudom mit gondolt.
aztan tobbszor megkertem hogy ne irjon tobbet hagyjon beken stb, oktober ota tobbszor egyutt aludtunk, talalkoztunk, de nevetseges amit csinal... most mar letiltottam mindenhonnan, a szamat is meg mindent, de csak uzenget a baratjan keresztul, padlon voltam teljesen 2-3 honapig meg most is eleg szar, de orulnek ha tovabb tudnek lepni.

/e nekem egy normalis erett gondolkodasu nore lenne szuksegem aki normalis kapcsolatban akar elni, nem pedig egy ilyen flortolgetos minden hetvegen bulizos szajhara aki ha be van baszva kedve szerint lesmarol barkit, nevetseges hogy kivel voltam egyutt es kivel szenvedek...raadasul O nem becsul meg engem...eleg kinos

This post was edited by sr08 on Jan 27 2014 08:33pm
Member
Jan 27 2014 08:58pm
Quote (sr08 @ Jan 28 2014 03:31am)
azert akarja hogy elmenjek mert szeret, de kapcsolatot meg nem akar, ezt meg sem kell kerdeznem kb magamtol is tudom...
megbeszeltuk tobbszor is, azt mondta hogy o nem akar kapcsolatot de szeret, es hogy azert beszeljunk ettol fuggetlenul, mondom egesz biztosan beszelni fogok ezek utan, hogy eled a regi eletedet flortolgetsz minden hetvegen massal vagy... en pedig majd jopofizva beszelgetek veled mikozben szerelmes vagyok, nem tudom mit gondolt.
aztan tobbszor megkertem hogy ne irjon tobbet hagyjon beken stb, oktober ota tobbszor egyutt aludtunk, talalkoztunk, de nevetseges amit csinal... most mar letiltottam mindenhonnan, a szamat is meg mindent, de csak uzenget a baratjan keresztul, padlon voltam teljesen 2-3 honapig meg most is eleg szar, de orulnek ha tovabb tudnek lepni.

/e nekem egy normalis erett gondolkodasu nore lenne szuksegem aki normalis kapcsolatban akar elni, nem pedig egy ilyen flortolgetos minden hetvegen bulizos szajhara aki ha be van baszva kedve szerint lesmarol barkit, nevetseges hogy kivel voltam egyutt es kivel szenvedek...raadasul O nem becsul meg engem...eleg kinos

felnott ferfi letedre hagyod hogy erzelmileg terrorizaljon egy buta picsa
eleg elkeserito
Member
Jan 27 2014 09:06pm
Quote (jarabekg @ Jan 28 2014 04:58am)
felnott ferfi letedre hagyod hogy erzelmileg terrorizaljon egy buta picsa
eleg elkeserito

Ja eleg barom vagyok sajnos..
Go Back To Magyar Topic List
Prev1268626872688268926905001Next
Closed New Topic New Poll