Quote (jarabekg @ Jan 28 2014 04:26am)
En biztosan megkerdeznem tole, hogy miert akarja hogy elmenjek. Ha ujra egyutt akar veled lenni, es te nem akarsz, akkor ne menj el mert felesleges, viszont ha te is ujra egyutt akarsz lenni, akkor menj. De ha csak azert kellene hogy elmenj, hogy megmutogasson a 17 eves kis baratnoinek, hogy nezzetek micsoda pindur pocaklako rezso komamuram van nekem, akkor tutira nem mennek el.
Igazabol az egesz picsogas is olyan kb int egy elcseszett gimis romanc, nem tudom, hogy miert nem tudjatok ezt erett normalis emberkent megbeszelni ha mar mindketten joval tulvagytok a 18-on. Ha erre van igenyed jo ez a no is, de ha nem akkor el kene az ilyesmit felejteni.
ez eleg osszefuggestelen lett, de mar elegge faradt az agyam, hamozd ki belole azt amit szeretnel hallani xd
azert akarja hogy elmenjek mert szeret, de kapcsolatot meg nem akar, ezt meg sem kell kerdeznem kb magamtol is tudom...
megbeszeltuk tobbszor is, azt mondta hogy o nem akar kapcsolatot de szeret, es hogy azert beszeljunk ettol fuggetlenul, mondom egesz biztosan beszelni fogok ezek utan, hogy eled a regi eletedet flortolgetsz minden hetvegen massal vagy... en pedig majd jopofizva beszelgetek veled mikozben szerelmes vagyok, nem tudom mit gondolt.
aztan tobbszor megkertem hogy ne irjon tobbet hagyjon beken stb, oktober ota tobbszor egyutt aludtunk, talalkoztunk, de nevetseges amit csinal... most mar letiltottam mindenhonnan, a szamat is meg mindent, de csak uzenget a baratjan keresztul, padlon voltam teljesen 2-3 honapig meg most is eleg szar, de orulnek ha tovabb tudnek lepni.
/e nekem egy normalis erett gondolkodasu nore lenne szuksegem aki normalis kapcsolatban akar elni, nem pedig egy ilyen flortolgetos minden hetvegen bulizos szajhara aki ha be van baszva kedve szerint lesmarol barkit, nevetseges hogy kivel voltam egyutt es kivel szenvedek...raadasul O nem becsul meg engem...eleg kinos
This post was edited by sr08 on Jan 27 2014 08:33pm