Quote (jarabekg @ 5 May 2014 01:07)
az egyetemen leszarják, hogy olyan buta vagy, hogy írni sem tudsz, csak a gond azzal van, hogy kiszorítasz valakit aki esetleg tényleg tudna, és a valós tudása is több lenne (mert mondjuk többet kellett készülnie eddig), mégis te kerülsz majd be
én leszarom, ha a te lelkiismereted tiszta, főleg mert gondolom nem túl könnyű azt mondani magadról, hogy nem csúnyán írsz hanem fogyatékos vagy : D
szerintem kozepezett, a fogyatekossagaert meg plusz pontot is kap, meg csak emelteznie sem kell
ez a 100% aranyos, bement a gimis tanarahoz gondolom szobelizni egyet, beszelgettek egy kicsit az allatokrol meg a csaladrol, volt egy-ket nyelvtani hiba amiert jo gimibe le is vonnanak, dehat ez a vismajor mindig olyan aranyos gyerek volt hagy kapjon max pontot.
Persze hogy kozben masok a teszten ohatatlanul buknak egy ket pontot, amit aztan meg is duplaznanak, az mar megint tokre a sajat bajuk.
engem ez azert basz fel, mert egyreszt en is 100%-os szobelit csinaltam, az irasbelin meg nem nem tudtam angolul hanem vmit felre olvastam es egy(!) feladatot rosszul csinaltam meg es vesztettem het pontot es csak 94%-os lett az angolom, ez igy minusz 12 pont felvetelin, mert az angolt duplazom valoszinuleg kozben meg folyekonyan beszelek angolul, van egy felsofoku nyelvvizsgam, de vismajor aki nem alapveto nyelvtani dolgokat nem tud meg 100%-os erettsegivel tolja, jolvan. Es akkor most jon a tori emelt, ahol megint csak az van, hogy irasbelin valoszinuleg fogok veszteni egy csomo pontot, ha olyanok lesznek a teszt kerdesek, hogy egyszer hallottal rola altalanos iskola 5.-ben, a szobelit meg mindketten szkoroljuk 100%-ra es akkor mi van, vismajort garantaltan felveszik 500 ponttal allamira, en meg orulok ha fizetosre bekerulok, es fizetheti apam az egyetemet, kozben meg adoban mar az egesz kurva egyetem tandijat befizette. Es en is geci sokat szoptam az irasommal mert kozepsuli kozepeig mindig megkaptam, hogy ezt atfogjak huzni mert olvashatatlan etc, de aztan lassu fejlodes meg sok kinlodas aran csak sikerult valamennyire olvashatova tenni az irasom (meg most is van olyan neha hogy nekem is nezni kell egy darabig, hogy tudjam, hogy mi a faszt irtam le).
G
G
This post was edited by Cpt_Ghost on May 5 2014 03:26am