Quote (jarabekg @ May 5 2014 01:07am)
az egyetemen leszarják, hogy olyan buta vagy, hogy írni sem tudsz, csak a gond azzal van, hogy kiszorítasz valakit aki esetleg tényleg tudna, és a valós tudása is több lenne (mert mondjuk többet kellett készülnie eddig), mégis te kerülsz majd be
én leszarom, ha a te lelkiismereted tiszta, főleg mert gondolom nem túl könnyű azt mondani magadról, hogy nem csúnyán írsz hanem fogyatékos vagy : D
szerintem kozepezett, a fogyatekossagaert meg plusz pontot is kap, meg csak emelteznie sem kell
ez a 100% aranyos, bement a gimis tanarahoz gondolom szobelizni egyet, beszelgettek egy kicsit az allatokrol meg a csaladrol, volt egy-ket nyelvtani hiba amiert jo gimibe le is vonnanak, dehat ez a vismajor mindig olyan aranyos gyerek volt hagy kapjon max pontot.
Persze hogy kozben masok a teszten ohatatlanul buknak egy ket pontot, amit aztan meg is duplaznanak, az mar megint tokre a sajat bajuk.
Idegen iskolaban vizsgaztam mivel egy evvel kesobb csinaltam az angolt meg a foldrajzot , igy formakat is fel kellett ismernem nem csak szineket :((