Quote (cowding @ Aug 1 2016 08:19am)
Nekem is csak ahoz nem volt kedvem hogy halljam ahogy vesik a terdem meg kalapaljak a csontvelombe a 40 centi titanrudat + aztan 4 csavar befurasa
1 fajta altato cucc van amit manapsag hasznalnak, nem tudom pontosan melyik az pedig a mutet utan elmondta unokanoverem(mentos)
Inkabb ezekbe a neccesebb hogy nem egy hanem tobb dolgot kapsz es nekem peldaul a mutet elott 2 oraval derult ki hogy allergias vagyok a morfiumra(csak kipirosodok meg nem csillapitja a fajdalmat de ha peldaul befulladok tole az kevesbe szerencses)
gerinc erzestelenites kozben is kapsz valamit amitol bevagy kabulva, vegig beszelgettem az altatoorvossal de ugy egyebkent sokminden mast nem erzekeltem
egyszer az egyik szemmutetetemet elkellett napolni, amikor ezt a kabito valamit mar megkaptam(~T-40), es utana valami teljesen keptelen pozban aludtam ~20 orat
Quote (cowding @ Aug 1 2016 08:22am)
Az mas ;_;
Csak a csontos dolgokat nem szivlelem, amikor a csuklomban voltak vasszegek azt helyi erzestelenites utan kb egy harapofogoval rangattak ki es ereztem a felkaromban ahogy mozog az egesz csont
Azota nn
nekem a labambol szedtek ki csavarokat
nem faj, de ilyen rossz hideg erzes fut at az ember egesz csontvazan ahogy csikorog benne a cucc
This post was edited by TresholdOfUniverse on Aug 1 2016 01:24am