Quote (Vismajor @ May 4 2014 10:58pm)
istenem, ezen mindig nevetek amikor eszembe jut, bazur és joshitomi milyen mad volt miatta :D:D:D
cpt, ne legyél mad, én sokat szoptam az írásom miatt az elmúlt 12 évben, és ja, megbaszom a rencert mert igazából megtudnám írni az írásbelit de ezért szoptam eleget nekem elhiheted, de erről már regéltem eleget
és bazurnak igaza van, egy dolog bekerülni az egyetemre és más bent maradni...
és joshitomi még midnig vicces hogy milyen mad rám ha bármit elérek/elérhetek mert szerinte her helyett shet használok, pedig nem is oh my fuck god
az egyetemen leszarják, hogy olyan buta vagy, hogy írni sem tudsz, csak a gond azzal van, hogy kiszorítasz valakit aki esetleg tényleg tudna, és a valós tudása is több lenne (mert mondjuk többet kellett készülnie eddig), mégis te kerülsz majd be
én leszarom, ha a te lelkiismereted tiszta, főleg mert gondolom nem túl könnyű azt mondani magadról, hogy nem csúnyán írsz hanem fogyatékos vagy : D
Quote (Eoghan @ May 4 2014 11:32pm)
de varjunk! vismajor emelten erte el a 100%-ot vagy csak kozepszinten?
mert kozepszinten azert tenyleg csak jol kell ikszelni meg olvashatoan felirni a kodszamot a sarokba
joshi meg azert gondolom emeltezett belole, ami mar mas teszta
szerintem kozepezett, a fogyatekossagaert meg plusz pontot is kap, meg csak emelteznie sem kell
ez a 100% aranyos, bement a gimis tanarahoz gondolom szobelizni egyet, beszelgettek egy kicsit az allatokrol meg a csaladrol, volt egy-ket nyelvtani hiba amiert jo gimibe le is vonnanak, dehat ez a vismajor mindig olyan aranyos gyerek volt hagy kapjon max pontot.
Persze hogy kozben masok a teszten ohatatlanul buknak egy ket pontot, amit aztan meg is duplaznanak, az mar megint tokre a sajat bajuk.
This post was edited by jarabekg on May 4 2014 06:11pm