d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1265726582659266026614765Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 17,767.00
Sep 4 2017 04:06am
Quote (Cpt_Ghost @ Sep 3 2017 11:56am)
tárgyalóképes szeretne lenni
nem összeomlani
nemzetközi engedményeket kicsikarni, hogy fenn tudják tartani magukat

azert ha van atomjuk es raketara is tudjak rakni az mar onmagaban lenyegesen tullepi a "targyalokepes akarok lenni" kategoriat. nem kene a kimdzsongun vs vilag hideghaboruig eljutni, foleg amig ez a macskajancsi a fejes amerikaban

ehhez kepest ha van mukodokepes hidrogenbombajuk, az meg egy rohadt nagy lepes elore mert onnantol nem csak elso csapasra van lehetoseguk, hanem csinalhatnak sajat samson opciot is (azaz ha valaki megdonti a kedves vezeto hatalmat, elpusztitja a vilagot/azsiat - ezt egyetlen, korea folott robbantott hidrogen bombaval meg lehet oldani)

az olyan alternativakrol nem is beszelve, hogy atomot kuld az eszaki/deli sarokra es mindjart nem lesz ideje senkinek sem foglalkozni vele. tengeralattjaroik vannak es ha elhadjak korea kornyeket nemigen lehet oket megtalalni.

en inkabb azt remelem hogy eszak korea csak bohockodik es igazabol mindenki tudja hogy ettol messze all / valami megakadalyozza abban hogy tenyleges veszelyt jelentsen
Member
Gold: 343.00
Sep 4 2017 04:12am
Quote (SteelMeetsSteel @ Sep 4 2017 11:06am)
azert ha van atomjuk es raketara is tudjak rakni az mar onmagaban lenyegesen tullepi a "targyalokepes akarok lenni" kategoriat. nem kene a kimdzsongun vs vilag hideghaboruig eljutni, foleg amig ez a macskajancsi a fejes amerikaban

ehhez kepest ha van mukodokepes hidrogenbombajuk, az meg egy rohadt nagy lepes elore mert onnantol nem csak elso csapasra van lehetoseguk, hanem csinalhatnak sajat samson opciot is (azaz ha valaki megdonti a kedves vezeto hatalmat, elpusztitja a vilagot/azsiat - ezt egyetlen, korea folott robbantott hidrogen bombaval meg lehet oldani)

az olyan alternativakrol nem is beszelve, hogy atomot kuld az eszaki/deli sarokra es mindjart nem lesz ideje senkinek sem foglalkozni vele. tengeralattjaroik vannak es ha elhadjak korea kornyeket nemigen lehet oket megtalalni.

en inkabb azt remelem hogy eszak korea csak bohockodik es igazabol mindenki tudja hogy ettol messze all / valami megakadalyozza abban hogy tenyleges veszelyt jelentsen

xD

kimmy csak a pöcsét szereti lóbálni, nem baszik vele
Member
Sep 4 2017 04:35am
Quote (Senee @ Sep 4 2017 12:12pm)
xD

kimmy csak a pöcsét szereti lóbálni, nem baszik vele

Addig jo amig nem baszik, de baszhat-e?

A faszlobalas hatasa eddig (szerintem) nem a vart iranyba tereli a dolgokat.

Member
Gold: 1,593.00
Sep 4 2017 05:04am
Eleg kozel vagyok eszak koreahoz, remelem ha basznak valami bombat akkor engem is kinyir a faszba. Nem tudom mit szarakodnak amugy, menjen a raketa aztan meglatjuk hogy mi marad az egeszbol, valoszinuleg meg Korea felett lelonek a japanok/kinaiak a picsaba, utana meg jonne a valaszcsapas amit meg nem tudnanak kivedeni mert nem hinnen hogy annyira jol felszereltek mint kornyezo orszagok raketa vedelembol. Minden szar ujsagbol ez folyik amugy, az osszes kinai media erre veri a nyalat, aztan ugyis az lesz hogy jon a rigobacsi azt szevasz.
Member
Gold: 2,751.03
Sep 4 2017 05:10am
Quote (Smat @ Sep 4 2017 01:04pm)
Eleg kozel vagyok eszak koreahoz, remelem ha basznak valami bombat akkor engem is kinyir a faszba. Nem tudom mit szarakodnak amugy, menjen a raketa aztan meglatjuk hogy mi marad az egeszbol, valoszinuleg meg Korea felett lelonek a japanok/kinaiak a picsaba, utana meg jonne a valaszcsapas amit meg nem tudnanak kivedeni mert nem hinnen hogy annyira jol felszereltek mint kornyezo orszagok raketa vedelembol. Minden szar ujsagbol ez folyik amugy, az osszes kinai media erre veri a nyalat, aztan ugyis az lesz hogy jon a rigobacsi azt szevasz.

uhh
Member
Gold: 80.00
Sep 4 2017 05:11am
Quote (Smat @ 4 Sep 2017 13:04)

Member
Sep 4 2017 05:27am
beherbálozott cigány
Member
Sep 4 2017 05:32am

This post was edited by Senee on Sep 4 2017 05:33am
Member
Gold: 1,593.00
Sep 4 2017 05:36am
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ 4 Sep 2017 11:10)
uhh

Tard?
Member
Sep 4 2017 05:50am
Quote (Smat @ Sep 4 2017 01:04pm)

attol fuggetlenul hogy mennyire realis amit irsz a raketavedelmek tavolrol sincsenek ott ahol az emberek hinni szeretnek - a japok sem veletlenul hagytak az egben a raketat amit nemreg inditottak

kulonosebben nem hiteles forrasbol de egy talalo idezet(telegraph):

"In fact, the probability that the North Korean ICBM test will fail on its own is significantly higher than the probability of success". (success, mint a raketa elkapasa)

eleg egy-egy raketanak atcsusznia - es bar nem nagyon reklamozzak a rendszerek hatekonysagat, az arany lehet akar 50:50 is vagy rosszabb
Go Back To Magyar Topic List
Prev1265726582659266026614765Next
Add Reply New Topic New Poll