Quote (TassassinHc @ Sat, 15 Nov 2008, 11:19)
én csak azt akarnám tudni, hogy mikor jelenik meg.... akkor nem úgy kelnék fel minden reggel, hogy hátha ma már a boltokban lesz

nézd meg, pl. a starcraft2-t beyelentették 2007 tavasza végén. ott is ugyanez volt,képek, gameplay, stb. mindenki azt hitte, hogy milyen yó állapotban van a game, akár év végén is megjelenhet. erre 2008 nyarán közlik, hogy még idén sem lesz starcraft2, mert még csak most kezdték el a kampányhoz csinálni a küldetéseket.
most kezdjünk el számolgatni, plussz ismerjük a blizzardot, nem ad ki addig yátékot, amíg nincs vele megelégedve (kivéve wotlk, mert annak volt pár konkurense). igaz, közölte a blizz, hogy most átcsoportosított pár embert, így többen dolgoznak a D3-on, mint az SC2-n, de így sem hinném, hogy 2009 tele, max késő ősze előtt megjelenne.
/e.: ya, amugy ezt akartam még linkelni, nem tudom hallotta-e már valaki, vagy írta-e itt valaki.
http://www.gamekapocs.hu/hir/13118/A+Blizzard+lemondott+a+masolasvedelemrol This post was edited by *varti on Nov 17 2008 11:28pm