nade egy kis napi fun

> Nos kedves mindenki aki annyira nagyon jól tudja DE SOHA SEM CSINÁLTA én rankeden Dimondosokat is vertem el nem egyszer hasonló felállásban, A szerintetek rossz BUILD hozta az eredményt, és 90% ban hozza is...Mindenki az alacsony elo val jön mikor majd jönnek a nagyon éés huhh... ha majd ott lesz valaki kérem... Vegyen fel... s megmutatom neki hogy a végtelen elo ja mellet hogy nyomom le mindenben.. =o) Én sokat szoktam halni mert Berserker módban nyomom sajna, ez hibám, de meccset 90% ban lehozom legjobb sttatal, / vagy leghatékonyabb rombolással. Ismét mondom lehet ítélkezni... de mit szólnátok mielőtt beszóltok ha kipróbálnátok amit mondtam.? Mert ez így csak száj jártatás, egy ténnyel szemben( eredmény) De az ilyen ne haragudj de ovodás beszólók mint Ákos, aki nek elárulhatom S1 óta nyomom és 800 winem van illetve ez már vagy 20. alkalom és 90% ban hatékony, mellékesen valszeg idősebb is vagyok nálad szerintem próbáld ki, de aki annyira jó álok elébe vegyen fel nézze meg mivel Kiposztoltam egy Jaravanos jungázásom is, ahol Az ellenségnek VOLT JUNGLERE, és mégis mindent hoztam, szóval az ilyen elmés megjegyzések Đániel, arra nem gondoltál hogy azért, mi fossá vertük őket, és nem mert senki közelünkbe jönni..? Ohh de az lehetetlen.. bár a mecset nem láttad, az eredményt igen, ki nem próbáltad de látod működik.. Én bírom a kritikát, de az mondja aki nem 12 éves szellemi színvonalon fogalmazza meg, és képes kipróbálni valamit mielőtt ítélkezik még egyszer mondom egy TÉNY ellen... Köszönöm a figyelmet.
> Baron lopáshoz : Ki Milyen arányban látott már Baron lopást Smite al?! de komolyan.. én is láttam már 50/1 szer előfordul (nem mondom hogy Diamon1 ben nem ez az alap) de ki is van ott? LOL plusszal ok azzal OP a Baron lopás szerintem csalás is használni. De baron lopást emlegetőket kérdem tök őszintén milyen arányban tapasztaltad? Szabolcs pl.
> Nyerek minden esetben amikor nem Trollt kapok vagy Afk-t csapatban, sajnos nem így van, elején nem nyertem de nem is érdekel, mert akkor kezdtem a rakedet és nem foglalkoztam vele ezért kerültem le, de amióta elkezdtem foglalkozni vele, ha nincs troll vagy afk 90% ban nyerek, te hol tartasz mellékesen? Diamond..mennyi?
This post was edited by zsansaccount on Aug 8 2013 01:25pm