Quote (josheide @ May 19 2012 06:59pm)
http://www.speedtest.net/result/1960595275.png
komoly gondok vannak Magyarorszagon.... es ez egy 25 megas net kene hogy legyen.
Nekem nem UPC, hanem T-online van, az fosabb, de én képzeld úgy jártam, hogy előfizettünk egy 8 megás csomagra (igen, low, de ez is baszott drága, és az egyetlen szolgáltató akinél lehet itt netet rendelni),
ment 3-4 hónapig, de folyamatosan megszakadozott, csomoszor lassabb volt, a garantált sebességet ( ami kb a tizede ugye a használhatónak) SE érte el.
fater betelefonált, kérdezték van -e router, mondta hogy ja, persze erre rögtön elküldték hogy hát igen, szar a router.
tele lett a tököm, betelefonáltam én is, direkt kiiktattam a routert a rendszerből, bár tudom hogy az nem gond.
20 perc beszélgetés után kideritette a forma hogy a modem, amit adtak, nem is bir el 8 megát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kicserélték már másnap, de ugyanolyan fos volt, megint telefonáltam egy kört, leráztak hogy ez még folyamatban van és mittomén, várjak.
erre fater pöccent be, ő telefonált, balhézott, erre kiküldtek egy szerelőt.
a szerelő elmondta, hogy ide a környéken a központban eleve 6 megás net jön!!!!!!!!!!!!!!! ebből ugye 5-6 között tud továbbosztani, de ami hozzánk van vezetve, nem bír csak 4 megát!!!!!!!!!!!!!!
nincs kiépítve itt akkora :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
felállították 8ra, de nem képes ugye kezelni, ezért lehajit, ezért szakadozott folyamatosan.
a megoldás:
lekorlátozta a szerelő 4megára, és visszamenőleg arra a 4 hónapra kaptunk vissza különbözetet, valami 1000 huf környéke, és azóta csak annyiért fizetünk
de azért megrendelésnél nem mondták hogy ide nem is lehet ekkora netet vezetni
igazán remek tldr szöveg lett, mondjuk a fogyasztóvédelem kíváncsi lennék mit szólna
This post was edited by kuzdithom on May 19 2012 01:38pm