Quote (Rawen @ Aug 8 2013 07:07pm)
Most komolyan azt hozod fel a játék nehézségét bizonyítandó érvnek, hogy hány skill bracket van? :DDDDDDDDDDD Inkább arra válaszolj miért tették szándékosan könnyebbé a dotat amikor lemásolták, miért nincsenek azok amiket felsoroltam, a bodyblock, a deny, a micro, miért épül az egész üzleti model a casual játékosokra akiknek hetente kell valami új content mert nem a játékért játszanak. Képzeld el, ha a fociban hetente vezetnék be új dolgokat mert különben nincs motiváció, elég vicces lenne. Egyébként nyugodtan leszólhatom mert a tény az tény, szándékosan le van butítva a lol.
Igen, a skill bracket klasszist jelent. Így lehet valaminek a bonyolultságát bizonyítani matematikai tényekkel, nem tehetek róla hogy tanultan vagy a témában

Szerintem a dota 2 a dota másolata, nem tudom miről beszélsz. A dota nagyon jó ötlet volt, több ilyen játékot csináltak, ott a hon is. Most komolyan arról akarsz vitatkozni hogy ki találta ki? Nincs új a nap alatt.
Szerinted hány diablo klón van? LOL ROFL NÉZD EZ 2DS JÁTÉK MEKKORA MARIO KOPI.
Ott a statisztika, láthatod hogy kurvasokan játszanak a játékkal, de a legtöbbet kurvaszarok. Azért épül microtranzakciós modellre mert ebben van pénz, manapság minden üzlet, ne mond hogy a dota2-t azért csinálták
hogy mindenki ingyen élvezhesse, senki nem profitál belőle

Nincs lebutítva a LoL, ez egy ilyen játék. Van egy csomó minden amiben más, nem lehet így összehasonlítani.