Quote (bajcli @ Feb 19 2014 12:52pm)
cringelek erosen a 2 shieldbearertol
2 fos elemental helyett is inkabb raknek bele venture co mercenaryt vagy chillwind yetit
lightwellt is kiszednem a faszba, meg meg par dolgot
divine spirit + inner fire konborol valtozatlanul az a velemenyem, hogy ebben a metagameben akar jo is lehet ilyen surprise finisherekre, de kurvara nem epitenek kore decket ilyen fos minionokkal, amik csak arra jok, hogy abuzold veluk ezt, aztan vagy bejon, vagy nem (huzd is ki a lapokat, eld is tul addig, hogy tudd hasznalni, utana meg ne is silenceljek/removeoljak instant)
aztan ha nem, akkor meg elvezd a 0/4, 0/5 meg 1/7 szarkupacokat, amiket gyakorlatilag card vesztes nelkul oldoshet le az opponent
ertem
egyelore 17 fole nem is igen tudok menni vele, de funnak fun.
ha esnenek jo pakkok es nem lennek geciszar az arenaban, akkor nyilvan tudnek csinalni olyan paklit, ami nem ezekre epit
a tulelessel egyelore nincs bajom, elejen eleg gyorsan tudok cleanupolni, az elementalokat meg szeretem a midgame boardcontroll miatt
lightwell meg eleg jo kombo az elejen lightwardennel, vagy clericekkel, hogy gyorsan fel tudjam kapkodni a lapokat, es le tudjam jatszani a divine spirit inner fire kombot minel hamarabb. Ha nem jon a kombo akkor is relative jol tulelek ezekkel a szar minionokkal,es tudok finishelni lightspawnok miatt, amire rajonnek a temple enforcerek, mind controllrol nem is beszelve endgame.
nyilvan jobb jatekos faszra huzna, de ilyen rank 17-esek ellen siman nyerem a controll deckes matchupokat, az aggro deckek ellen meg totalisan luck based az egesz
ott, ha 5. korig tudtam cleanupolni, akkor nyilvan nyerek, ha meg nem akkor vege
This post was edited by jarabekg on Feb 19 2014 06:10am