d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Politika Topic
Prev12632642652662671468Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 206.00
Jul 4 2013 05:43am
Quote (kurvarafelettetekvagyok @ Jul 4 2013 11:45am)
annyira feletted van, hogy még attól is viszolyog, rosszul van, hogy kommunikáljon veled.. egy ilyen alantas létformával

a nagy liberális a butákat mind eltüzelné, hisz arról, hogy valaki buta arról maga tehet.. arról, hogy pl. cigány, arról nem
de ofc ő dönti el a kis hiperobjektív fejével, ki számít butának
nagyképű retek

tecik ez a multi gyerek
Member
Gold: 70.00
Jul 4 2013 05:45am
Quote (kurvarafelettetekvagyok @ Jul 4 2013 12:40pm)
politikával nem is érdemes foglalkozni
csak megkeseríti az ember életét

hiába okoskodsz ott vagy itt vagy tök mindegy hol akármiről, érdekhálózatok szövik át az egészet; amit a nagy hazugság/ferdített igazságtengerben kurvára nem lehet átlátni
ha nem vagy tisztában az egésszel, hogy ki-kivel mit-miért akkor meg a részigazságok hálójába ragadsz bele és azért nem jutsz előrébb és arról se lesz fogalmad miért tesznek alád

egy hányadék ez az egész
arra jó, hogy pénzt csinálj magadnak ha benne vagy, élj egy szép életet azt kész
itt változni soha semmi nem fog
minden ugyanolyan szar és lesz is mint volt

mondjuk ezt globálisan értettem
de magyarokat nézve pl állandóan csak reménykedünk 1000 éve
aztán mi változott semmi
nem tudom minek vagy miben bízik ez a csicska nép

hazugság, ármánykodás, vérontás, csalás, rablás, lopás hálózza be azt az 1000 évet, melynek a súlya mellett nem lehet elmenni és mi mégis azt hisszük majd valami más lesz, valami változni fog
a remény a legszánalmasabb dolog a világon

hey senee
Member
Gold: 1.00
Jul 4 2013 05:47am
Quote (kurvarafelettetekvagyok @ 4 Jul 2013 12:10)
egy rawen típusú emberekből álló világban mindenki meglenne győződve a maga igazáról és csak azokkal közösködne akik hasonlóan gondolkodnak
a többi buta és nem foglalkozik velük
így valójában senki nem foglalkozna semmivel csak ellenne a maga szarjába

mondjuk így leírva jól is hangzik, csak egy társadalomban aminek egységként kéne működnie nem csak egy csoport van
így meg aztán mehet a szardobálás-ignorálás ítéletnapig és soha senki nem jut semmire
közös cél kell és onnantól kezdve a nézőpontokból ki lehet alakítani a megfelelő utat ami elvezet a célig

Nem tudom kinek a multija vagy, de ezzel egyet tudok érteni.

This post was edited by CyberPunk666 on Jul 4 2013 05:48am
Member
Gold: 33,265.80
Jul 4 2013 06:13am
Quote (Baleee @ 4 Jul 2013 11:19)
Az Eu parlamentel magat vagta szet a topic, mert ugyan olyan 'szardobalas' ment Viktor ellen, mint amit o csinal most. Semmivel sem kulonb.

Nem tudom mirol beszelsz. Eloszor mondjuk elolvashatnal par cikket, megnezhetnel par kozvetitest, utanaolvashatnal annak, hogy pontosan mi is tortenik mielott kommentalod.

Jelenleg te is pontosan ugy szarsz ebbe a topicba, mint senee.
Member
Gold: 69.85
Jul 4 2013 07:05am
Quote (josheide @ 4 Jul 2013 14:13)
Nem tudom mirol beszelsz. Eloszor mondjuk elolvashatnal par cikket, megnezhetnel par kozvetitest, utanaolvashatnal annak, hogy pontosan mi is tortenik mielott kommentalod.

Jelenleg te is pontosan ugy szarsz ebbe a topicba, mint senee.

Done. Azert irtam, amit.
Member
Jul 4 2013 07:07am
Quote (Baleee @ 4 Jul 2013 14:05)
Done. Azert irtam, amit.

Neked mi a kifogasolnivalod a Tavares jelentesben??
Member
Gold: 69.85
Jul 4 2013 07:49am
Quote (josheide @ 4 Jul 2013 15:07)
Neked mi a kifogasolnivalod a Tavares jelentesben??

A kisebbségekkel és vallással kapcsolatos témakörök, amik nálam kivágták a biztosítékot konkrétan.

Egy teljesen más közegben szocializálódott, ember, aki más világban nőtt fel, milyen alapon akar dönteni, abban, hogy ebben az országban milyen módon bánjanak bármilyen kisebbséggel?! Legyen az akár vallás, akár nemi identitás, akár bőrszín. Látják ezen problémák itthon kivetülését biztosan? Olvassák médiában, szélsőséges oldalakról (nyilván nem reprezentálja a problémákat helyesen, mert szélsőséges). Nem fogadom el azt az érved, hogy ők politikusok, minden oldalt egyformán követnek és ez alapján próbálnak racionális döntéseket hozni, mert ez nyilván nem így van. Ott is pártszimpátia működik. Csak meg kell nézni a jelentés szavazását. Ugyan nem volt nyílt de még is nagy valószínűséggel elmondható, hogy mely országok mely oldali képviselői döntöttek mellette, ellene, vagy tartózkodtak.

Amit az alkotmány létrehozásáról ír, hogy nem törekedtek az ellenzékkel való konszenzusra... Miről beszélnek ezek. Nézzék meg mi folyik, csak is pártérdekek alapján szavaznak. A Fidesz ugyan úgy, mint az ellenzék bármelyik pártja. Nem az alapján történik, hogy egy törvényjavaslat jó, vagy rossz hatással lesz az országra, hanem a megdöglött a lovam, dögöljön meg a szomszédé is mentalitás. De ugyan ez ment az EP-ben is a Tavares jelentéssel kapcsolatban, ezt nem tagadhatod. Nem szabadott volna egy ilyen volumenű javaslatot/korlátozó intézkedést, nevezze bárki annak aminek akarja, névtelenül megszavaztatni. Bár ha nem így történt volna, se lett volna más az eredmény, a bal oldal akkor is ellene ment volna, a jobb oldal meg akkor is mellette.

Visszatérve a kisebbségek és vallás témához. A liberalizmust alapvetően jó dolognak tartom, az elfogadással nincs gond, meg azzal, hogy együtt éljenek az emberek egymás mellett (tágan, pongyolán értelmezve). Ellenben azt nem teheti meg, hogy kisebbség érdekében a többséget taszítja olyan helyzetbe, amely számára kényelmetlen. Az, hogy Magyarország keresztény mentalitással van megtűzdelve, amire jellemző a kétszínűség, álszentség, pofátlanság, stb. az részlet kérdés, a legpiszkosabb, legszemétebb vallás a történelemben, ezzel egyet tudok érteni, nem sok vallás okozott annyi kárt, mint a keresztény vallási irányzat(ok), azáltal, hogy kiforgatták a szent írást. DE és ez fontos, ettől még az országnak ez az alapvető erkölcsi értékrend legfőbb meghatározója és ezt ugyan úgy tiszteletben kell tartani. Ha a többség ellene van annak, hogy házasodjanak a melegek, akkor ezt el kell fogadni és nem kiforgatni, mert ez nem feltétlen jelenti azt, hogy minden meleg rohadjon meg egy lakatlan szigeten (by ptdk), hanem azt, hogy az értékrendjük máshogy alakult ki, mivel máshogy szocializálódtak. Amerikában könnyebb lehetett ezt átvinni, mert 23452356-féle vallás van, nincs kialakult vallási kultúra, az emberek asztalról asztalra járnak úgy mond így könnyebben el lehetett ezt is fogadtatni velük, persze nyilván ott is vannak esetleg olyan területek, ahol továbbra is nagyobb az ellenzék, miért ne.

A romaellenes és zsidóellenes téma. Ez fontos, talán az ország legnagyobb problémája, nem, nem a zsidó kérdés, az csak a jobbik szélmalomharca, de a cigány kérdés. Nekik köszönhető minden, hogy a szegénység ilyen mély, igen, nekik. Én nem ítélek el embert bőrszíne miatt, ellenben amiatt, hogy viselkedik, nagyon gyorsan. Folyamatos probléma az integrálása a cigányságnak. Kell-e ennyi idő elteltével ezzel foglalkozni? Kell a francokat, ha elmegyek dolgozni mondjuk Irakba, nem az országnak kell alkalmazkodnia hozzám, hanem nekem az ország jogrendszeréhez és nem fogok ombudsmanhoz szaladgálni, mert esetleg megsértették a jogaim, bizony én voltam a hülye, mert olyat tettem, amit nem szabadott volna. Ők visszaélnek azzal, ait álszent érdekvédő szervezetek keresztülvittek és elértek. Nem kell nekem tisztelnem az ő életmódjuk, mert az erkölcstelen, gusztustalan és vérlázító. Nem kiirtani kell őket, de igen is keményen fellépni velük szemben, mert ennek nincs jó vége, hogy szabadon garázdálkodhatnak, segélyből, lopásból megélve.

This post was edited by Baleee on Jul 4 2013 07:54am
Member
Jul 4 2013 08:04am
Nincs stabil netem de kapsz erre majd egy kimerito valaszt.
Member
Gold: 355.92
Jul 4 2013 08:06am
Quote (josheide @ Jul 4 2013 04:04pm)
Nincs stabil netem de kapsz erre majd egy kimerito valaszt.

kit fog kimeríteni?
téged vagy balit?
Member
Gold: 206.00
Jul 4 2013 08:07am
Quote (Saenchai @ Jul 4 2013 04:06pm)
kit fog kimeríteni?
téged vagy balit?

Go Back To Magyar Topic List
Prev12632642652662671468Next
Add Reply New Topic New Poll