d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1262826292630263126325001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 69.85
Mar 6 2011 06:24am
Quote (zsansaccount @ 6 Mar 2011 14:22)
észre se vettem :O mit csináljak eme nemes alkalomból??

a lustaságomon még csiszolnom kell... általában odáig jutok, h akármit megeszek mire hazaérek suliból, utána meg futásból. inkább mást csinálok, elbaszom az időt, pedig ha be tudnám osztani, fasza dolgokat tudnék főzni.. a folyadékkal kapcsolatban meg ja, sokkal-sokkal több folyadékot kéne innom. általában napi 2 literrel iszok meg vegyesen, néha gyümölcslé, néha cukros szar, víz, stb. de sztem rendszeresítek 2 db 2 literes palackot, amiket minden reggel teletöltök vízzel és nap végére megiszom, meg mellette kell majd főznöm teát is a méregtelenítés meg lúgosítás érdekében.

Én minden nap ugye fél literes üvegben suliba viszek teát, meg 1,8 literes ilyen kancsóba csinálok, de abból bátyám is iszik, mondjuk ~1l általában abból is én iszok meg.
Member
Gold: Locked
Mar 6 2011 06:25am
Quote (Cpt_Ghost @ Mar 6 2011 01:23pm)
nyitok neked leet topicot
csak iso fg redboldra meg etc:c

lol, meglepetéstopic MI
Member
Mar 6 2011 06:26am
Quote (A122 @ 6 Mar 2011 14:23)
kbcsak a gyümölcsitalok mind cukrozottak én vizet jobb szeretem v. 0%-os tej (bár olyat itt még nem találtam, szal marad a másfeles)

Én zsíros tejet szoktam inni, minél zsírosabb, annál jobban hasonlít tejre az íze. Meg amúgy is zsír az lassabban bomlik le, tovább tart mint energiaforrás és legtöbbször nekem ilyen kell. Azért eszek reggelire zsírosat.
Member
Mar 6 2011 06:27am
Quote (Baleee @ Mar 6 2011 01:26pm)
Én zsíros tejet szoktam inni, minél zsírosabb, annál jobban hasonlít tejre az íze. Meg amúgy is zsír az lassabban bomlik le, tovább tart mint energiaforrás és legtöbbször nekem ilyen kell. Azért eszek reggelire zsírosat.

én meg épp ellenkezőleg, minél jobban próbálom kerülni (teljesen úgyse lehet, de amit tudok azt elkerülök)
mondjuk teljesen hiányozna az egészségtelen is lenne
de nem nagyon jó a sok zsír

This post was edited by A122 on Mar 6 2011 06:27am
Member
Gold: 2.00
Mar 6 2011 06:29am
Quote (Cpt_Ghost @ 6 Mar 2011 14:23)
nyitok neked leet topicot
csak iso fg redboldra meg etc:c

áh nem kell ám :) majd ide benyomom :P

Quote (Baleee @ 6 Mar 2011 14:26)

this.

Quote (Baleee @ 6 Mar 2011 14:24)
Én minden nap ugye fél literes üvegben suliba viszek teát, meg 1,8 literes ilyen kancsóba csinálok, de abból bátyám is iszik, mondjuk ~1l általában abból is én iszok meg.

én is elkezdem majd
Member
Gold: 3,000.69
Mar 6 2011 06:30am
Quote (zsansaccount @ 6 Mar 2011 13:22)
észre se vettem :O mit csináljak eme nemes alkalomból??

a lustaságomon még csiszolnom kell... általában odáig jutok, h akármit megeszek mire hazaérek suliból, utána meg futásból. inkább mást csinálok, elbaszom az időt, pedig ha be tudnám osztani, fasza dolgokat tudnék főzni.. a folyadékkal kapcsolatban meg ja, sokkal-sokkal több folyadékot kéne innom. általában napi 2 literrel iszok meg vegyesen, néha gyümölcslé, néha cukros szar, víz, stb. de sztem rendszeresítek 2 db 2 literes palackot, amiket minden reggel teletöltök vízzel és nap végére megiszom, meg mellette kell majd főznöm teát is a méregtelenítés meg lúgosítás érdekében.

oda is fogunk járni pár héten belül, de fokozatosan terhelem le magam, mert sokáig nem mozogtam semmit. vagy lehet oda nem megyek, még nemtom, igazából annyira sose jött be, mert nem azért akarok csinálni valamit, h alfahím legyek, hanem, h jó legyen a közérzetem, meg bírjam, ha reggel 8tól este 8ig figyelnem kell a suliban és aztán még este tanulni egy kicsit. meg ilyenek...

azért ha eljársz heti 2szer gyúrni nem lesz belőled egy izomállat, viszont sokkal jobb erőnléted lesz (mondjuk arra futás talán még jöbb, felfrissít meg ilyesmik). meg ami nagyon fontos még, az alvás.
Member
Mar 6 2011 06:33am
Quote (A122 @ 6 Mar 2011 14:27)
én meg épp ellenkezőleg, minél jobban próbálom kerülni (teljesen úgyse lehet, de amit tudok azt elkerülök)
mondjuk teljesen hiányozna az egészségtelen is lenne
de nem nagyon jó a sok zsír

Ezzel a minél kevesebb zsír dologgal azért nem értek egyet mert pl, ha suliba bringával megyek, kell energia amikor betekerek, kell nap közben tesire, ahol szopatnak minket, meg kell arra, amikor haza tekerek. Nha most ez időben átfog ~5 órát mondjuk. A szervezet ilyenkor a zsírban tárolt energiát éli fel, főleg ha nem kap mást. ^^

Régen is pl akik a földeken dolgoztak, ugye reggelre szalonnát tejet benyomták, az azért elég zsíros volt. Amikor kiértek mondjuk szőlő hegyre, megittak 2-3 deci édes bort, vagy aki mondjuk mezőre járt, pálinkát, abból gyorsan lebomló energia lett és azzal úgy bírták is a napi 8-10 órás munkát, elhízni nem híztak. Ezzel most nem arra célzok, hogy nekem, vagy zsanának, vagy neked ugyanilyen mennyiségben kell zsírosat enni reggel, mert nem így van. Nem vagyunk kitéve ekkora fizikai terhelésnek. De mint hosszabb időben lebomló energia forrás, a zsír azért szükséges lehet.
Member
Gold: 2,650.01
Member
Mar 6 2011 06:34am
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ 6 Mar 2011 14:30)
azért ha eljársz heti 2szer gyúrni nem lesz belőled egy izomállat, viszont sokkal jobb erőnléted lesz (mondjuk arra futás talán még jöbb, felfrissít meg ilyesmik). meg ami nagyon fontos még, az alvás.

Na ja, nálam minimum 8 óra, azért megvan. Nagyon durván szopós hétnek kell lennie ahhoz, hogy a 8 ne legyen meg, akkor is minimum 6 megvan, hétvégén meg szombat és vasárnap 10-10 és be is van pótolva minden kb. :D
Member
Mar 6 2011 06:36am
Quote (Baleee @ Mar 6 2011 01:33pm)
Ezzel a minél kevesebb zsír dologgal azért nem értek egyet mert pl, ha suliba bringával megyek, kell energia amikor betekerek, kell nap közben tesire, ahol szopatnak minket, meg kell arra, amikor haza tekerek. Nha most ez időben átfog ~5 órát mondjuk. A szervezet ilyenkor a zsírban tárolt energiát éli fel, főleg ha nem kap mást. ^^

Régen is pl akik a földeken dolgoztak, ugye reggelre szalonnát tejet benyomták, az azért elég zsíros volt. Amikor kiértek mondjuk szőlő hegyre, megittak 2-3 deci édes bort, vagy aki mondjuk mezőre járt, pálinkát, abból gyorsan lebomló energia lett és azzal úgy bírták is a napi 8-10 órás munkát, elhízni nem híztak. Ezzel most nem arra célzok, hogy nekem, vagy zsanának, vagy neked ugyanilyen mennyiségben kell zsírosat enni reggel, mert nem így van. Nem vagyunk kitéve ekkora fizikai terhelésnek. De mint hosszabb időben lebomló energia forrás, a zsír azért szükséges lehet.

értem
Go Back To Magyar Topic List
Prev1262826292630263126325001Next
Closed New Topic New Poll