Quote (My_Acc_Is_Bazur @ 5 Mar 2011 23:18)
About Etele Hogy milyen vagyok? Szeretném azt gondolni, hogy vidám, ámde komoly, szorgalmas, vagy néha könnyelmű, többnyire nyílt, szeretek beszélgetni, de olykor zárkózott. Semmiből sem szeretek kimaradni, ám olykor talán jobban teszem, ha mégis. Kalandvágyó, kívánkozok szép helyekre, azonban nem vakmerő, inkább racionális, de mindenképpen idegesítően maximalista.
Imádok túrázni, utazni, szép helyeket látni és idegen kultúrákkal, népekkel ismerkedni. A nyári utazásaink (Olaszország, Bulgária, Görögország, Franciaország, Szlovákia, Szlovénia és Csehország) során számos olyan helyre jutottunk el, melyeket a rendkívül gazdag magyar nyelvvel sem tudok körülírni. Egy kiváló iskolai közösséggel rendszeresen túrázunk az Országos Kéktúra útvonalán, s nem csak a tájról, hanem a társaságról és a hangulatról is csak túlzófokban tudok beszélni. A valós álomvilág harmadik pillérét pedig két utazás alkotja: a 2007-es nemzetközi földrajzi világverseny és a 2009-es nemzetközi orosz nyelvi tábor. Ezeken az eseményeken nem csak az Egyesült Államokkal és Oroszországgal, hanem számos néppel, kultúrával, szokással és kiváló emberekkel ismerkedhettünk meg.
Az érdi Vörösmarty Mihály Gimnázium óvó falait elhagyva a Budapesti Corvinus Egyetem International Businessman képzőjébe nyertem felvételt, ahol ismeret- és élménygazdag napok közepette szembesülhetek a valóságos időtengely görbülésével, melynek eredményeként a vizsgaidőszak felé a szokottnál sokkal gyorsabban pereg az idő. Ugyanakkor a sokat rótt érdi utcákat a Gellérthegy Duna fölé magasodó szirtjeire cseréltem, s a Mathias Corvinus Collegium lakójaként próbálok megbirkózni a szociális lét, a közös konyha, a tökéletesen konstruktív levelezőlistás viták és a protokollórák minden szépségével.
alapból nem volt szimpatikus szakomon ez a gyerek, de ezt elolvasva arcon is ütném.
bírom az olyanokat akik önéletrajzot tesznek a magamról rész helyére