d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > General That Feel When Topic > Mutasd Ki érzéseid
Prev1261326142615261626175001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 3.03
Jan 14 2014 06:38pm
Quote (Anarkin @ 15 Jan 2014 01:31)
én is gurulok, de a hányingertől hogy odaírtad azt a kettőt a közepére :D

gyümölcstál gg de az ilyen műzlitől rosszul vagyok, nem hogy még mézet tenni rá :/

én szeretem a gabonás cuccokat.
meg régen is mindenféle cornflakes-t és zabpelyhes cuccokat szerettem - hát most magamnak keverem.

bár a weetos verhetetlen.

fogok venni egy pro gyümölcscentrifugát, azt hiszem és lesz itthon mindenféle extra mix.
Member
Gold: 0.00
Jan 15 2014 02:25am
Quote (TassassinHc @ 15 Jan 2014 01:38)
én szeretem a gabonás cuccokat.
meg régen is mindenféle cornflakes-t és zabpelyhes cuccokat szerettem - hát most magamnak keverem.

bár a weetos verhetetlen.

fogok venni egy pro gyümölcscentrifugát, azt hiszem és lesz itthon mindenféle extra mix.

imádkozz Allahhoz hátha megajándékoz eggyel.
Member
Gold: 1.69
Jan 15 2014 02:54am
tfw tegnap kijön streamen az alcest új lemeze, melyen teljesen kibukok (http://fuckyeahhipsterblackmetal.tumblr.com/post/73306723651/no-i-havent-listened-to-the-record-yet-you-will), hogy Neige (aki az egész mögött áll) végrehajtotta a zenetörténet legnagyobb mélyrepülését és visszasírom a régi Alcestet (és Amesoeurst meg Lantlost), erre ma meg kijön az új Woods of Desolation lemez streamen (http://www.stereogum.com/1626052/stream-woods-of-desolation-as-the-stars-stereogum-premiere/mp3s/album-stream/) és pont azokra a régi Neige keze alól kikerülő albumokra hajaz amiket tegnap visszasírtam

feels good man
Member
Jan 15 2014 03:06am
Kurva szarul aludtam az éjjel, kb 3-4x keltem fel hugyozni, és mindegyik alkalommal kellett kb átlag fél-1 óra h visszaaludjak.
Ráadásul még szarokat is álmodtam.
Az egyiknél haldoklott nagyapám és sírtam... arra kelltem h full könnyben úszik a szemem.

A másik álmomban meg otthon voltam apámnál és mikor nyitottam ki az ajtót bekúszott egy macska, én utánarohantam h kitegyem a szűrét, erre mire megfogtam belémvágta a karmait. Üvöltöztem, hogy segítsen már valaki de mindenki szart a fejemre én meg fogtam azt a dögöt a karmaival a kezemben.
Odarohantam apámhoz h wtf mért nem válaszolt erre közölte velem, hogy az az ő macskája és mostantól macskákat fog tartani, hadjam már szerencsétlent.
Erre én közöltem vele hogy akkor elmegyek otthonról dugja fel a macskáit és mivel nem segített leszedni a dögöt rólam így fogtam a fejét és a két hüvelykujjammal így benyultam a szemén keresztül az agyáig, majd a tetemet odabasztam apám lábához.
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Jan 15 2014 03:14am
Quote (fahrii @ 15 Jan 2014 10:06)
Kurva szarul aludtam az éjjel, kb 3-4x keltem fel hugyozni, és mindegyik alkalommal kellett kb átlag fél-1 óra h visszaaludjak.
Az egyiknél haldoklott nagyapám és sírtam... arra kelltem h full könnyben úszik a szemem.

A másik álmomban meg otthon voltam apámnál és mikor nyitottam ki az ajtót bekúszott egy macska, én utánarohantam h kitegyem a szűrét, erre mire megfogtam belémvágta a karmait. Üvöltöztem, hogy segítsen már valaki de mindenki szart a fejemre én meg fogtam azt a dögöt a karmaival a kezemben.
Odarohantam apámhoz h wtf mért nem válaszolt erre közölte velem, hogy az az ő macskája és mostantól macskákat fog tartani, hadjam már szerencsétlent.
Erre én közöltem vele hogy akkor elmegyek otthonról dugja fel a macskáit és mivel nem segített leszedni a dögöt rólam így fogtam a fejét és a két hüvelykujjammal így benyultam a szemén keresztül az agyáig, majd a tetemet odabasztam apám lábához.

<kép fahrii-ról, alig fér ki a daliás teste a képernyőre>

röhögök
Member
Jan 15 2014 03:16am
Quote (Anarkin @ 15 Jan 2014 10:14)
<kép fahrii-ról, alig fér ki a daliás teste a képernyőre>

röhögök

ti hibátok, szerintem a tegnapi macskás postok miatt jött most ez elő

ez egy szupermacska volt amúgy, az álmomba kb akkora erő volt benne mint bennem, egyszer sikerült lefeszíteni a mancsát a karomról de mindig újra lenyomott

This post was edited by fahrii on Jan 15 2014 03:27am
Member
Gold: 2.70
Jan 15 2014 07:19am
tfw kimész a konyhába belelépsz valami vizes retekbe és összemocskolod a frissen felmosott szobát...
Member
Jan 15 2014 07:20am
Quote (fahrii @ 15 Jan 2014 10:06)

:DDDDDDDDDDDDD
Member
Gold: 0.16
Jan 15 2014 07:53am
Quote (fahrii @ Jan 15 2014 09:06am)

tfw megölöd a macskát de még mindig nemtudod leszedni
Member
Gold: 3.03
Jan 15 2014 12:20pm
tfw zsémbes macska még tud meglepetést okozni:

//vicces képek közé azért nem mertem..//
Go Back To Magyar Topic List
Prev1261326142615261626175001Next
Closed New Topic New Poll