Quote (Smat @ 1 Aug 2013 03:35)
Amikor felpusholják a lanet és visszabackelnek akkor ti maradtok +1 wavet amit ti pusholtok vissza az ő tornyukhoz, kb 3 wave kell és megint egyenlő lesz a level. A másik meg, hogyha leszedik ilyen 8-10 percél a tornyot, akkor farmoljátok le a farkasokat amikor jöttök vissza a lanere és nem torony alatt vannak az enemy creepek. Ha meg csak te egyedül akarsz visszajönni levelben akkor küld el a supportot a junglerhez v midre gankelni, ha ezt csinálod akkor a torony nagy valószínűséggel bukta, de még mindig nem olyan nagy hátrány mintha ketten lennétek 3 level mínuszban.
nem backeltek vissza hanem maradtak amíg a yi lejött, failgankelt rájuk aztán visszapusholta a lanet, megállt a bokorban és elkezdett recallozni, sona megütötte és az meg egyhelyben állt és meghalt lasthitben a teemonak ..... -> nem kaptam egy farmot se és megint visszavolt pusholva a wave miután vagy 3 percig semmit nem tudtunk csinálni és megint 2 level minuszban voltunk pedig már lvl 8-9 körül volt ez (ami az ő leveljük volt... 6-ot akkor dingeltem amikor teemo 9-et)
tristanaval amúgy szinte lehetetlen turret alatt farmolni, ha vayne akkor oké hogy 2*turretshot melee minionra utána AA 1* casterre utána AA de a kikapcsolhatatlan E-je miatt szeretem felpusholni early a lanet és tariccal megpróbálni megölni őket lvl 2-n
2 tornyot ütöttek be 2 fail mao gankkel ( legalábbis killjük nem lett egyikből se) ~14 percnél
farkasokat farmoltuk de nem volt elég :/
supportot elküldeni nem rossz ötlet
köszi a segítséget és várom a választ mert ez érdekes téma