Quote (NerfHydraDPS @ 24 Aug 2015 16:12)
nemtudom, csak arra, hogy mennyire megfordítják a játékot az ellenkezőjére, mint ami eddig volt
btw nekem is tetszik, már a lotv béta is tetszett csak furcsa, de érdekes h végre próbálkoznak valamivel (nem mint hotsban ugye)
hát hotsban nem igazán mertek semmit se csinálni ami olyan nagy változtatás lenne, de végre belátták, hogy nem volt jó ahogy csinálták a dolgokat és mernek baromi nagyokat változtatni és nagyon hallgatnak a communityra most + sokkal többet konzultálnak a prókkal mint eddig
nekem nagyon tetszik amit csinálnak, bár a játék maga egyelőre még annyira nem, mert nagyon fura és kb úgy érzem magam közben mintha most játszanék életemben először hasonló játékkal, annyira nem tudom, hogy hogy kéne tolni a dolgot, persze próbálkozik az ember random shitekkel, de most még azt se tudja, hogy azért jött be mert geci op, vagy azért mert valami silveres ellen toltam, vagy csak szimplán fogalma sincs az ellenfelemnek sem, hogy mi történik, hiányzik a kifinomult meta ami hotsban van mondjuk most