Quote (Smat @ Jan 13 2014 11:30pm)
Nekem szép barátnőm van, okos is, szóval get jelly.
Amúgy meg kinek mi a szép. Jara te amúgy egy igazi tapló vagy, just sayin'.
Random lerondázni másnak a barátnőjét eléggé tapló dolog, bár tudjuk hogy egy neveletlen buta tuskó vagy, de azért moderáld már magad.
Siman megengedek maganak egy ilyen szintu taplosagot, ha valaki ilyen szinten fasz mint vismajor, semmi masrol nem kepes beszelni, csak a nojerol, meg gecinagy allatnak tartja magat nozes teren, turje szepen a kritikat.
Szerintem tok normalis dolog, ha van az embernek egy baratnoje aki neki megfelel, DE hogy azt konstans ilyen OMFG FINNISH GF GET ON MY LEVEL NOOBS tolja, es minden temaval kapcsolatban elo tudja hozni, meg ez az egyetlen dolog amire ilyen istentelenul geci buszke, mikozben a csaj objektive nem, hogy nem szep, de meg csak elmenosnek sem iagazan mondhato, az nekem tul sok, mar elnezest.
Felolem mindenki azzal van akivel akar, meg a bekepzeltseggel meg a nagy pofaval sincs gondom, de ez a nagy a pofam a semmire, rohadtul irital.
Neki tetszik dugja, szerintem nagyon randa, es egy ilyet akarki be tud ujitani aki szoba mer allni emberekkel, de kussoljon, a nojet meg tartsa a negy fal kozott.
Quote (hedgehogsword @ Jan 13 2014 11:38pm)
nem mindenki akkora paraszt, hogy más barátnőjére mondjon véleményeket
en nem vismajor noerol mondok velemenyt, hanem vismajor viselkedeserol, tevedes ne essek lol
de ez olyan mint ha valaki egy mobilos forumon azt mondana, hogy NOKIA 3210-ESEM VAN GET ON MY LEVEL TI SZAROK
es akkor amikor beirna neki valaki, hogy dehat az nem is tud semmit, akkor meg ot kezdenek vedeni, de hat neki ez tetszik, mekkora taplo vagy hogy megmondod neki
gyertek rám
This post was edited by jarabekg on Jan 13 2014 04:47pm