Quote (anyd @ Aug 6 2017 07:03pm)
Csak leirtam mint tenyt
Nem tudom megitelni mert nem egyedul "nevelem" oket, de nem nagy dolog kajat es almot venni, etetni mrg kiszedni az alombol az uruleket, es neha jatszani. Kb ket hetente atvisszuk oket anyamekhoz mert ott van kert
Egyebkent eleg nagy baromsag egy embernek bizonyos kepessegei alapjan megitelni mas kepessegeit
nem az órákhoz való tudásod alapján lettél megítélve
az egy dolog, hogy mondasz légbőlkapott valamit, de ha utána a saját hülyeséged mellett azzal érvelsz hogy "ez biztos nem is tanult bmen wtf" meg elkezdesz differenciálegyenletekről meg kimenetről/bemenetről beszélni, meg egy ilyet leírsz: "
Pontosságban a 0.5 valószínűség a legrosszabb, ugyanis akkor teljesen random a mozgás és nem lehet vele számolni." ami nem csak hogy nem tartozik ide, de még csak nem is igaz, szerintem bőven elég, hogy akárki teljesen hülyének nézzen
meg ez sajnos azzal is együttjár, hogy elveszti a hitelességét az ember, ha ezután bármikor olyan témáról beszélnél amiről nekem fogalmam sincs, akkor nem tudnám eldönteni, hogy ez most éppen megint ilyen bullshit avalanche ami a szádból jön, vagy tényleg igaz és értesz hozzá

ezért csak magamban kételkednék
Quote (BmA_BeMyAngel @ Aug 6 2017 08:02pm)
Hol vagy?
behind you kid)