Quote (iFeelAlone @ Jan 17 2015 04:15pm)
Az ősrobbanást megérteni szerintem olyan mint egy kutyának deriválást tanítani. Felesleges, még nem tartunk ott. Miért ne robbanhatna fel a semmi? Ha az anyag-antianyag kioltja egymást akkor miért ne lehetne semmiből anyagot és antianyagot gyártani? Szerintem ha problémába ütközünk nem az a megoldás, hogy abszurd és minden racionalitást nélkülöző ötlettel állunk elő amiben aztán vakon hiszünk.
A vallás meg kb. arról szól, hogy nem tudod megértetni csak olyannal, aki befogadja, és hiszi.
Szóval itt megint csak felesleges a vita. Engem tényleg nem zavar, ha valaki a tudományban hisz, csak ne gondolja azt hogy mindent jobban tud - mert ő is csak egy tábort képvisel, és ő sem látja a teljes képet.
Quote (Karan2_Returned @ Jan 17 2015 04:17pm)
Amugy mit szamit hogy az emberek többsege nem azt hiszi, hogy Isten teremtette a Földet, hanem azt hogy a semmi felrobbant es valahogy emberiseg lett belöle? En speciell sokkal elörebb nem vagyok vele. Kivancsi ember vagyok termeszettöl fogva, de beletörödtem hogy vannak dolgok, amikre sose fogok biztos valaszt talalni.
És ez.
This post was edited by ZaturekManfred on Jan 17 2015 08:18am