d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Mjuzik Topik
Prev1252627282943Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 280.00
Oct 9 2014 07:10am
Quote (Jancsipapa @ Oct 9 2014 02:05pm)
igen? ebben biztos vagy?

igen, bárki akinek van felvállalt politikai értéke, az megkapja az ostoba ellenzékektől a semmitmondó agyatlan hülyeségeket. Csak mivel a jobbikok mint mindenben ebben is intoleránsak, csak azt látják hogy ezt csak ők kapják szegények
Member
Gold: 28.76
Warn: 10%
Oct 9 2014 07:11am
Quote (xGurke @ Oct 9 2014 03:09pm)
:D

köszi jani, de ezzel még mindig nem vitattad meg a problémádat joshival

ma nem dolgoztam
egyetemen voltam és már hazaértem, de köszi, hogy aggódsz a gyakorlatom miatt

A gyakorlatod miatt en is aggodom
Ma hany munkatarsat szopattal le btw?
Ja varj, ma nem voltal
Akkor holnap hanyat fogsz?
Member
Gold: 0.05
Quote (xGurke @ Oct 9 2014 02:06pm)
?????
olyan szinten buta vagy, hogy nem tudom szavakba önteni
ez a "magadnak tolod a high-fivet, hogy mekkora baiter vagy" szó szerint igaz rád. nem tudom ki verte magát pár napja hogy mekkora sikeres troll, etc. szerinted én miért nyomtam be ezt ma?
az meg hogy a koroddal magyarázod, hogy idióta vagy, meg hogy mi milyen szánalmasak vagyunk mert idősebbek vagyunk nálad ???___??? ne legyél ilyen buta pls
hidd el, hogy kurva lazán fel tudok jönni telóról bepostolni valami random baitet miközben munkahelyen lemegyek cigizni vagy kávézok, hogy aztán vergődhess rajta egész nap
és hidd el, hogy megéri mind a 15 másodpercet
érdekes hogy mielőtt megjöttél volna majdnem fél évig ilyen heti 1-2 posttal voltam itt, néha bepostoltam 1 képet a lol topicba, amikor volt valami fasza winem
te hozod ki az emberekből, hogy így viselkedjenek veled. ezért is röhögtem az iménti postodban, hogy "..hurr durr csak ezt kapom már fél éve" ... jézusom ember, ezeket remélem nem gondolod komolyan
"csodálom, hogy nem vetted még észre, hogy vergődés csak akkor van, amikor te vagy cpt vagy fej barátod elkezd rám flamelni" <- erre a részre meg csak annyit tudok mondani, hogy lehet hogy te
azt hiszed, hogy te milyen minta user vagy, de lehet el kéne olvasnod pár postodat mielőtt elindul a daily vergődés, hogy vajon most miért kezdődött el és ha tudsz picit objektívan gondolkodni (amit kétlek,
mert eddig semmit nem mutattál fel, ami ezt bizonyítaná), akkor hidd el, rájönnél
bár ezt mondhatom egy olyan usernek, akinek az első 500 postja abból állt, hogy "xD", nem tudom mit várok tőled
ne aggódj, te is lassan leereszkedsz senee szintjére, akit már nem tudok komolyan venni, ezért nem is reagálok rá. csak az a baj, hogy senee legalább vicces néha, te viszont csak a kibaszott ostobaságot árasztod magadból
gurke vallomása

elég gyenge jellem vagy akkor, ha egy random, névtelen fórumarc ezt a viselkedést hozza ki belőled

igen high-fiveolok magamnak, mert sikeresen trollkodok azzal, hogy pl. te képtelen vagy nem velem foglalkozni, hanem időről-időre bedobsz egy baitet, elmondásod szerint, és gratulálasz magadnak, hogy mekkora arc vagy.

az a különbség kettőnk között, hogy te azt hiszed velem baszol ki, miközben a fórummal baszol ki, én pedig sikeresen trollkodtam

továbbra is meg van a lehetőséged ignorálni a postjaimat, és nem "baitelni", de mivel te inkább vergősz, így kénytelen vagyok segíteni neked ebben

érted már, vagy vigyem lejjebb a szintet? :)

This post was edited by TuskesVanek on Oct 9 2014 07:13am
Member
Quote (AngryBug @ Oct 9 2014 03:10pm)
:)

Diediedieeeee
Member
Gold: 206.00
Oct 9 2014 07:13am
Quote (anyd @ Oct 9 2014 03:10pm)
igen, bárki akinek van felvállalt politikai értéke, az megkapja az ostoba ellenzékektől a semmitmondó agyatlan hülyeségeket. Csak mivel a jobbikok mint mindenben ebben is intoleránsak, csak azt látják hogy ezt csak ők kapják szegények

a fórumon viszont ez nincs így
Member
Gold: 2.84
Oct 9 2014 07:14am
Quote (Jancsipapa @ 9 Oct 2014 15:13)

Te komolyan hiszel abban amit a jobbik kepvisel? Nem ertem tenyleg
No offense
Member
Gold: 280.00
Quote (Jancsipapa @ Oct 9 2014 02:13pm)

Hogy?
ha valaki azt mondaná dk-s kapná a gyurcsányozást, a liberálisak kapják a hülye libsizést, most komolyan ezen kell rágódnunk hogy a jobbik voterek ennyire érzékenylelkűek? csak az empátia hiányzik belőlük
Member
Gold: 0.00
Quote (tevetavamultija @ Oct 9 2014 01:11pm)
A gyakorlatod miatt en is aggodom
Ma hany munkatarsat szopattal le btw?
Ja varj, ma nem voltal
Akkor holnap hanyat fogsz?

nagyon gyengék a próbálkozásaid rici

Quote (TuskesVanek @ Oct 9 2014 01:11pm)
elég gyenge jellem vagy akkor, ha egy random, névetelen fórumarc ezt a viselkedést hozza ki belőled

ilyen high-fiveolok magamnak, mert sikeresen trollkodok azzal, hogy pl. te képtelen vagy nem velem foglalkozni, hanem időről-időre bedobsz egy baitet, elmondásod szerint, és gratulálasz magadnak, hogy mekkora arc vagy.

az a különbség kettőnk között, hogy te azt hiszed velem baszol ki, miközben a fórummal baszol ki, én pedig sikeresen trollkodtam

továbbra is meg van a lehetőséged ignorálni a postjaimat, és nem "baitelni", de mivel te inkább vergősz, így kénytelen vagyok segíteni neked ebben

érted már, vagy vigyem lejjebb a szintet? :)

sajnálom, de tényleg nem tudok mit írni, ami olyan kaliberű lenne, hogy te is felfogd, úgyhogy nincs több kérdésem
folytasd tovább a 'sikeres trollkodás'-odat
Member
Oct 9 2014 07:15am
Quote (xGurke @ Oct 9 2014 03:14pm)

sajnálom, de tényleg nem tudok mit írni, ami olyan kaliberű lenne, hogy te is felfogd, úgyhogy nincs több kérdésem

Engem tenyleg erdekel.
Member
Gold: 0.05
Oct 9 2014 07:16am
Quote (xGurke @ Oct 9 2014 02:14pm)

igen, látom, hogy nem fogod fel a lényeget, és totálisan kivonod a felelőségedet ebből a szituból, a fórum neked így jó a hogy van, napi 100 oldal vergődéssel, mert te baitelsz...

kérlek, akkor folytatjuk holnap is, minden nap! :)

This post was edited by TuskesVanek on Oct 9 2014 07:17am
Go Back To Magyar Topic List
Prev1252627282943Next
Add Reply New Topic New Poll