Quote (xGurke @ Oct 9 2014 02:06pm)
?????
olyan szinten buta vagy, hogy nem tudom szavakba önteni
ez a "magadnak tolod a high-fivet, hogy mekkora baiter vagy" szó szerint igaz rád. nem tudom ki verte magát pár napja hogy mekkora sikeres troll, etc. szerinted én miért nyomtam be ezt ma?
az meg hogy a koroddal magyarázod, hogy idióta vagy, meg hogy mi milyen szánalmasak vagyunk mert idősebbek vagyunk nálad ???___??? ne legyél ilyen buta pls
hidd el, hogy kurva lazán fel tudok jönni telóról bepostolni valami random baitet miközben munkahelyen lemegyek cigizni vagy kávézok, hogy aztán vergődhess rajta egész nap
és hidd el, hogy megéri mind a 15 másodpercet
érdekes hogy mielőtt megjöttél volna majdnem fél évig ilyen heti 1-2 posttal voltam itt, néha bepostoltam 1 képet a lol topicba, amikor volt valami fasza winem
te hozod ki az emberekből, hogy így viselkedjenek veled. ezért is röhögtem az iménti postodban, hogy "..hurr durr csak ezt kapom már fél éve" ... jézusom ember, ezeket remélem nem gondolod komolyan
"csodálom, hogy nem vetted még észre, hogy vergődés csak akkor van, amikor te vagy cpt vagy fej barátod elkezd rám flamelni" <- erre a részre meg csak annyit tudok mondani, hogy lehet hogy te
azt hiszed, hogy te milyen minta user vagy, de lehet el kéne olvasnod pár postodat mielőtt elindul a daily vergődés, hogy vajon most miért kezdődött el és ha tudsz picit objektívan gondolkodni (amit kétlek,
mert eddig semmit nem mutattál fel, ami ezt bizonyítaná), akkor hidd el, rájönnél
bár ezt mondhatom egy olyan usernek, akinek az első 500 postja abból állt, hogy "xD", nem tudom mit várok tőled
ne aggódj, te is lassan leereszkedsz senee szintjére, akit már nem tudok komolyan venni, ezért nem is reagálok rá. csak az a baj, hogy senee legalább vicces néha, te viszont csak a kibaszott ostobaságot árasztod magadból
gurke vallomása
elég gyenge jellem vagy akkor, ha egy random, névtelen fórumarc ezt a viselkedést hozza ki belőled
igen high-fiveolok magamnak, mert sikeresen trollkodok azzal, hogy pl. te képtelen vagy nem velem foglalkozni, hanem időről-időre bedobsz egy baitet, elmondásod szerint, és gratulálasz magadnak, hogy mekkora arc vagy.
az a különbség kettőnk között, hogy te azt hiszed velem baszol ki, miközben a fórummal baszol ki, én pedig sikeresen trollkodtam
továbbra is meg van a lehetőséged ignorálni a postjaimat, és nem "baitelni", de mivel te inkább vergősz, így kénytelen vagyok segíteni neked ebben
érted már, vagy vigyem lejjebb a szintet?
This post was edited by TuskesVanek on Oct 9 2014 07:13am