d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Miniszterelnök Topic > Nyár Végére
Prev1252627282935Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 5,302.77
Aug 30 2013 05:07am
Quote (Vismajor @ Aug 30 2013 12:05pm)
Azt is választhatom, hogy nem szavazok. Van két szarral teli kád, az egyik fos a másik tegnapi, meg választhatok, hogy nem ugrok egyikbe se. akkor ez 3 választás, nem 2, még akkor is, ha elmenni választani meg szarral telikádakba ugrálni nem egy súlycsoport

Szerintem olyan nincs, hogy "nem ugrasz egyikbe sem", mivel itt élsz te is ebben az országban.
Member
Gold: 3,747.73
Aug 30 2013 05:10am
Quote (-joey- @ Aug 30 2013 12:07pm)
Szerintem olyan nincs, hogy "nem ugrasz egyikbe sem", mivel itt élsz te is ebben az országban.

Így van! És épp ezért nem akarok felelősséget vállalni azért, ami azután a 4 évben következni fog. Mert úgyis ugyanilyan fos lesz, és akkor majd amikor ordibál valamelyik oldal hogy KISZAVAZOTT EZEKERE A PARASZTOKRA? mondhatom h én nem.
Member
Gold: 25,700.31
Quote (Vismajor @ 30 Aug 2013 13:05)
Azt is választhatom, hogy nem szavazok. Van két szarral teli kád, az egyik fos a másik tegnapi, meg választhatok, hogy nem ugrok egyikbe se. akkor ez 3 választás, nem 2, még akkor is, ha elmenni választani meg szarral telikádakba ugrálni nem egy súlycsoport

Azert annyibol van valasztasod, hogy az elmult x idoben leszurhetted hogy neked jobb lett avagy sem. Ha jobb lett (vagy semmi nem valtozott, de jo volt) akkor jo a jelenlegi allapot szamodra, akkor nyomhatsz oda x-et. Ha viszont rosszabb lett az "eleted" (micsoda nagy volumenu szavak) akkor nyilvan erdemesebb megprobalni a masik 'szart' mert hatha kevesbe lesz rossz szamodra. Nyilvan nem 180 fokos fordulattal lesz jo mindenkinek minden akarki nyer, nezd kicsiben csak magadra vonatkoztatva. Szart, rossz donteseket mindenhol talalni fogsz, keruljon eloterbe az individuum!
Member
Gold: 0.16
Quote (Vismajor @ Aug 30 2013 11:05am)

dejó hogy ugyanazt a vitát végigjátszátok 3 oldalanként... mindenki elhiszi h gecimenők vagytok mert azt tartjátok a legjobb döntésnek, hogy inkább nem szavaztok semmire
valamennyire megérti mindenki hogy miért teszitek, de ne akarjatok már mindenkit meggyőzni arról hogy ez a helyes.
Member
Gold: 2,366.74
Aug 30 2013 05:13am
Quote (vtibor @ 30 Aug 2013 12:10)
Azert annyibol van valasztasod, hogy az elmult x idoben leszurhetted hogy neked jobb lett avagy sem. Ha jobb lett (vagy semmi nem valtozott, de jo volt) akkor jo a jelenlegi allapot szamodra, akkor nyomhatsz oda x-et. Ha viszont rosszabb lett az "eleted" (micsoda nagy volumenu szavak) akkor nyilvan erdemesebb megprobalni a masik 'szart' mert hatha kevesbe lesz rossz szamodra. Nyilvan nem 180 fokos fordulattal lesz jo mindenkinek minden akarki nyer, nezd kicsiben csak magadra vonatkoztatva. Szart, rossz donteseket mindenhol talalni fogsz, keruljon eloterbe az individuum!

ez nagyon igaz

nekem pl sokkal szarabb lett mint volt anno :c
Member
Aug 30 2013 05:14am
Quote (vtibor @ Aug 30 2013 12:10pm)

Nah pont ezért mégúgyse megyek el szavazni, mert nem fogok itt élni az elkövetkező négy évben, szóval azt is mondhatnám, hogy nincs jogom meghatározni az itteniek sorsát olyan felelősség tudattal, hogy tudom, hogy én nem fogok szenvedni a káros hatásait/élvezni az előnyeit. Persze nem erről van szó, de lehetne
Ráadásul nekem szar, de igazából nem tudom, hogy szarabb e, 4 éve kis szaros voltam(inb4 most is) szóval amx a szüleimet tudnám megkérdezni, nekik van viszonyítási alapjuk.
Quote (AngryBug @ Aug 30 2013 12:10pm)
dejó hogy ugyanazt a vitát végigjátszátok 3 oldalanként... mindenki elhiszi h gecimenők vagytok mert azt tartjátok a legjobb döntésnek, hogy inkább nem szavaztok semmire
valamennyire megérti mindenki hogy miért teszitek, de ne akarjatok már mindenkit meggyőzni arról hogy ez a helyes.

Ki a faszom mondta, hogy GECIMENŐ dolog nem elmenni szavazni? Sőt, én irigylem is azokat, akik tudnak bízni valamelyik oldalban és örömmel mennek el és teszik rájuk a voksukat, tökjó nekik.
És eszem ágában sincs meggyőzni senkit, csakhogy fogadja el, hogy valaki nem szavaz, ahogy én is elfogadom, hogy vki vonára szavaz, pedig nem tudom megérteni, ez hogy lehetséges, de elfogadom, az ő véleménye, azt csinál vele amit akar.

This post was edited by Vismajor on Aug 30 2013 05:15am
Member
Gold: 5,302.77
Aug 30 2013 05:16am
Quote (Vismajor @ Aug 30 2013 12:10pm)
Így van! És épp ezért nem akarok felelősséget vállalni azért, ami azután a 4 évben következni fog. Mert úgyis ugyanilyan fos lesz, és akkor majd amikor ordibál valamelyik oldal hogy KISZAVAZOTT EZEKERE A PARASZTOKRA? mondhatom h én nem.

Rendben van, elfogadom. De akkor ugyanazt tudom mondani, mint János: aki nem vesz részt a játékban, az ne beszéljen róla.
Member
Gold: 206.00
Aug 30 2013 05:17am
Quote (Vismajor @ Aug 30 2013 01:05pm)

kád szarhoz hasonlítani nem túl életszerű ezt az egészet...

2/4 évente van választás, feltételezem nem kell a világ végére menned hozzá, csak te tudod jobb esetben, hogy kire szavazol - szóval nem ütnek közben csalánnal, hogy ilyen borzasztó legyen :D
Member
Aug 30 2013 05:17am
Quote (-joey- @ Aug 30 2013 12:16pm)
Rendben van, elfogadom. De akkor ugyanazt tudom mondani, mint János: aki nem vesz részt a játékban, az ne beszéljen róla.

Feladom, nem is tudom, miért kezdtem bele
Member
Gold: 95.00
Aug 30 2013 05:19am
meglatom, hogy 27 oldal. vegre valami izgalmas content :drool;
erre csak joey, vis, seene postolgat nagyreszt
sad.gif
Go Back To Magyar Topic List
Prev1252627282935Next
Add Reply New Topic New Poll